Kaksi uutta lateksitulostinta

16.11.2011 16:37Uutiset » Laitteet

HP on esitelyt kaksi uutta, niin sanottua lateksitulostinta. 2,64 metriä (104 tuumaa) leveä HP Designjet L28500 -tulostin on HP:n mukaan jopa 70 prosenttia nopeampi kuin edeltävä malli L25500. Toinen tulostinuutuus on 1,55-metrinen (61-tuumainen) HP Designjet L26500, jonka HP sanoo olevan hyvä aloitustulostin ns. Soft Signage -tulostukseen. Soft Signage tarkoittaa kevyitä ja joustavia tulostusmateriaaleja, kuten tekstiilit.

Molemmissa laitteissa käytetään uutta HP 792 Latex Designjet -mustetta, joka tuottaa rikasta mustaa sekä kiiltäväpintaisia tuloksia julisteille ja itsekiinnittyville vinyyleille. Laitteissa on mahdollisuus myös kaksipuoliseen tulostukseen entistä tarkemmalla automaattisella kohdistuksella.

– HP on asentanut jo yli 9 000 lateksitulostinta ympäri maailman tarjoten alalle paremman vaihtoehdon verrattuna eco-solvent-ratkaisuihin. Lateksimusteet mahdollistavat asiakkaiden peräänkuuluttaman monipuolisuuden ja helppokäyttöisyyden pienentäen samalla vaikutustaan ympäristöön, kertoo HP:n suurkuvatulostamisen liiketoiminnan varapääjohtaja Santiago Morera.

Uutuuksilla voidaan tulostaa 1 200 dpi:n laminoimattomia ja jopa kolme vuotta ulkokäytön kestäviä tulosteita – tai laminoituina jopa viisi vuotta kestäviä tulosteita. Tuloste kuivuu jo tulostimen sisällä, mikä tehostaa kaksipuolisten tulostustöiden viimeistelyä.

– Verrattuna liuotinmaailmaan, jonka kanssa olemme tottuneet olemaan tekemisissä, HP Designjet L26500 on kuin tuulahdus raikasta ilmaa. Se mahdollistaa välittömän laminoinnin, samanaikaisen asentamisen ja reaaliaikaiset lisätulosteet, mikä lisää tuottavuuttamme huomattavasti, kertoo Duston Noble, Dallasissa sijaitsevan Wrap Expertsin perustaja ja HP Designjet L26500 -tulostimen beetatestaaja.

Saatavuus vaihtelee

HP Designjet L26500 -tulostimen saatavuus vaihtelee alueittain 3. marraskuuta lähtien. HP Designjet L28500 -tulostimen odotetaan olevan saatavilla 20. tammikuuta 2012.

Lisätietoja HP:n Latex-tulostimien tuotevalikoiman uusimmista lisäyksistä saa osoitteesta www.hp.com/go/latex

Share: