Julisteiden tekeminen kaikkien ulottuville

28.5.2008 00:00Uutiset » Laitteet

Canon on julkistanut kaksi uutta julisteiden tulostamiseen suunnattua suurkuvatulostinta, joiden avulla julisteiden tekeminen on entistä helpompaa.

Uutuustuotteet imagePROGRAF LP17 ja imagePROGRAF LP24 on suunnattu niille, joilla on tarve tulostaa tavallista suuremman koon töitä silloin tällöin. Ne eivät ole raskaan sarjan ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita, vaan toimistokäyttöön sopivia työvälineitä. Parhaimmillaan ne ovat muun muassa julisteiden tekemisessä, kauppojen tulostimina, sisäisen tiedotuksen apuvälineinä tai oppilaitoskäytössä.

Helppokäyttöisyys ja vaivattomuus ovat uutuuksien keskeisiä ominaisuuksia. Enää ei tarvitse tuskaillen teipata aanelosia yhteen, vaan isokokoinen juliste syntyy kerralla 20 sekunnissa. Helppous näkyy myös julisteiden suunnittelussa. Tulostimien mukana toimitetaan PosterArtist-ohjelma, joka on erittäin helppokäyttöinen työkalu.

Vaikka imagePROGRAF LP17 ja imagePROGRAF LP24 muuttavat julisteiden tekemisen entistä kansanomaisemmaksi, eivät ne kuitenkaan Canonin mukaan tingi ammattimaisesta tulostuslaadusta.

Kaksikosta suurikokoisempi, imagePROGRAF LP24 tulostaa 24-tuumaisia, A1-kokoisia tulosteita. Pikkuveli, imagePROGRAF LP17 tulostaa 17-tuumaisia, A2-kokoisia tulosteita. Kumpikin tulostaa 1200 dpi:n resoluutiolla.

Share: