Jaakkoo-Taara panostaa värinhallintaan

10.5.2016 11:30Uutiset » Laitteet
 Operaattorit Jari Kontulainen (vas.) ja Jesse Salminen ovat tyytyväisiä koneen tulostuslaatuun ja nopeuteen.
Operaattorit Jari Kontulainen (vas.) ja Jesse Salminen ovat tyytyväisiä koneen tulostuslaatuun ja nopeuteen.

Pakkauspainaja Jaakkoo-Taara on hankkinut uuden digitaalisen vedostulostimen ja toteuttanut Fogra-sertifoinnin. Investoinneilla parannetaan pakkaustuotannon laatua ja lisätään asiakastyytyväisyyttä.

– Uudella vedostulostimella päästään entistä parempaan värinhallintaan ja sävymaailmaan, joten vedosten vastaavuus todellisen tuotantomateriaalin kanssa saadaan laadukkaalle tasolle. Samalla pystymme tarjoamaan laajemmin eri materiaaleja asiakkaillemme, kertoo Jaakkoo-Taaran toimitusjohtaja Thomas Brusila. 

Digipainolaitteen toimitti Jaakkoo-Taaralle Canon Oy. Laitteen hinta-laatusuhde ja toimittajan asiantuntijuus värienhallinnasta käänsivät päätöksen Canon-ratkaisuun.

– Teknologia itsessään ei riittänyt investointipäätökseksi, vaan asiakkaiden laatuvaatimukset ja lähitulevaisuuden kysyntä visuaalisuudelle olivat tämän investoinnin taustalla, Brusila sanoo.

Perinteinen turkulainen pakkausalan yritys Jaakkoo-Taara tarjoaa pääasiassa pakkaamiseen liittyviä tuotteita ja palveluita lääke- ja elintarviketeollisuudelle sekä Suomessa että lähialueilla. Sujuva tuotanto, virheettömät tuotteet ja asiakkaiden luottamus Jaakkoo-Taaran laatuun ovat Brusilan mukaan toiminnan kulmakiviä. Yritys auttaa asiakkaitaan oikean formaatin, personoinnin, turvapainatusten, erikoistekniikoiden ja kartongin sekä paperin valinnoissa.

Share: