Inkjet-painokoneista runsaasti tarjontaa

2.11.2015 09:01Uutiset » Laitteet
HP:n pakkauspainokone T1100S on kehitetty yhdessä KBA:n kanssa.
HP:n pakkauspainokone T1100S on kehitetty yhdessä KBA:n kanssa.

Mustesuihkulla toimivia arkkisyöttöisiä painokoneita kehittävät nyt monet alan valmistajat. Ensi kevään Drupa-messuilla on nähtävillä monia eri laitevaihtoehtoja. Viimeisen tulokas tähän sarjaan on HP, joka saattaa lanseerata arkkisyöttöisen B2-koon inkjet-koneen lähivuosina.

HP kertoi suunnitelmistaan esitellessään PageWide-mustesuihkutekniikkaansa. PrintWeek-lehden mukaan yhtiön tekninen asiantuntija Ross Allen kertoi HP:n näkevän tässä sarjassa mahdollisuuksia, jotka sopisivat loogisesti yhtiölle. HP on jo rakentanut 1,06 metriä leveän tulostuspään T400 PageWide Webb -painokoneelle. KBA:n kanssa on myös lanseerattu 2,8 metrin levyinen laite T1100S, joka on tarkoitettu aaltopahvin painamiseen.

Muista yhtiöistä Fujifilm on toimittanut asiakkaille jo 30 B2-koon Jet Press 7205 -laitettaan. Siihen on nyt lisätty optio aaltopahvin painamisesta. Konica Minolta on tuomassa markkinoille B2-koon laitetta KM-1 UV:tä. Landan odotetaan tuovan markkinoille omat B1-koon laitteensa Drupassa ja Landan partneri Komori on esitellyt B2-koon Impremia-UV-mustesuihkupainokoneensa Japanissa syyskuussa.

Myös Heidelberg on vahvistanut, että se tulee esittelemään B1-koon arkkisyöttöisen mustesuihkukoneen Drupassa.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: