Infosourcen mukaan Konica Minolta oli alkuvuoden markkinajohtaja

24.8.2011 09:02Uutiset » Laitteet

Riippumaton markkinatiedon kerääjä ja asiantuntijayritys InfoSource on kerännyt vuoden 2011 tammi-kesäkuun välisen ajan tilastoja digitaalisten väripainokoneiden myynnistä Suomessa. Infosourcen mukaan digitaalisia nelivärituotantojärjestelmiä myytiin Suomessa tammi-kesäkuun välisenä aikana kahdeksan kappaletta, joista viisi kappaletta oli Konica Minolta bizhub PRESS 8000 tai bizhub PRESS C7000P -tuotantojärjestelmiä. Näin ollen Konica Minoltan värituotantomallit edustaisivat Suomen alkuvuoden investoinneista jopa 62,5 prosenttia. Digital Colour PRESS -laitekategoriassa ovat eri laitetoimittajien nopeimmat (noin 70–140 A4-väripainopintaa/min) sekä tuottavimmat mallit (keskimääräiset tuotantovolyymit noin 70-500k väripainopintaa/kk).

– Olemme iloisia merkittävästä osuudestamme isojen painokoneiden myynnistä vuoden 2011 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Tämä kertoo luottamuksesta paitsi rautaamme, myös palvelukykyymme laitteiden ylläpidossa ja tuessa. Toivomme, että isompien värituotantojärjestelmien markkina kasvaisi ja painot investoisivat jo enemmän tuottavampiin malleihin, joilla on kustannustehokasta tehdä nopeasti lyhyitä nelivärisarjoja, ja joille voi helposti siirtää tuotantoa vanhoilta offsetpainolaitteilta, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Viimeisimpiä Konica Minoltan laiteasennuksia on tehty muun muassa Mediasepät Oy:lle Jyväskylään ja Topnova Oy:lle Helsinkiin.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: