Inca Onset -sarja kasvaa

28.4.2011 09:26Uutiset » Laitteet

Inca Onset S40

Mustesuihkutekniikkaa hyödyntävien suurikokoisten Inca Onset -UV-tasotulostinperheen uusin tulokas on Onset S40. Uutuus tulostaa jopa 470 neliömetriä tunnissa. Uusi tulostin tarjoaa omassa luokassaan edullisen tulostushinnan ja täyttää erikoispanotalojen tuotantotarpeet, kun tuotantomäärät ovat suuria.

Tulostusalueen levyisessä print bar -tangossa on 168 tulostuspäätä, jotka suihkuttavat 27 pikolitran kokoisia pisaroita. Tämä, yhdistettynä Incan tarkkaan väripisaran kohdistukseen, tuottaa erinomaista 600 dpi:n tulostuslaatua käyttäen vaihtoehtoisesti neljää tai kuutta Fujifilmin UVIJET OB –väriä.

Inca Onset S 40 sijoittuu yhtiön lippulaivan, erittäin tehokkaan Inca Onset S75–mallin, jonka tulostusnopeus on 750 m2/h, sekä 310 m2/h nopeudella tulostavan Inca Onset S20 –mallin väliin.

Ensi-ilta Hampurissa

Fujifilm on Incan yksinoikeutettu jälleenmyyjäkumppani, ja uusi Inca Onset S40 on ensiesittelyssä Fujifilmin osastolla Fespa Digital -messuilla Hampurissa, 24.-27. toukokuuta 2011. Suomessa tulostinta maahantuo ja myy KTA-yhtiöt Oy.

Maailman ensimmäinen Onset S40 on jo asennettu. Se tehtiin Kolorcraftille (www.kolorcraft.com) Ossetiin, Englantiin. Tämä POS-tuotteisiin erikoistunut yhtiö on testannut uutta tulostinta viime kuukausien ajan tarkasti ja saavuttanut merkittäviä liiketoimintaetuja, koska yhtiö on voinut vastata entistä paremmin yksittäisten asiakkaiden asettamiin tavoitteisiin.

Monipuoliseen tuotantoon

Onset S40 -tulostin tarjoaa monia Inca Onset – sarjalle tyypillisiä ominaisuuksia, kuten laajan värintoistoalueen, kolme erilaista kuvan kiiltotasoa, vaihtuvien töiden hallinnan sekä erilaisia automaatio-vaihtoehtoja. Se tuottaa erinomaista offset-tasoista painojälkeä taloudellisesti jopa 50 millimetriä paksulle materiaalille. Suurin tuotantonopeus on 480 neliömetriä tunnissa, mikä vastaa 94 maksimiformaatin kokoista (3.14 x 1.6 m) painopintaa tunnissa. Monipuolinen Onset S40 sopii ihanteellisesti yksi- ja kaksipuolisten promootiotuotteiden, näyttelygrafiikan, taustavalaistujen ym. tuotteiden sekä ulkokäyttöön tarkoitettujen opasteiden ja kosmetiikka- / muotigrafiikan jne. tuotantoon.

Kun halutaan varmistaa suurin mahdollinen tuottavuus ja kustannustehokkuus sekä vähentää seisokkeja, Inca Onset S40 on yhteensopiva Incan joustavan automaatiojärjestelmän kanssa. Se tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää tulostinta sekä manuaalisesti, puoliautomaattisesti että lähes täysin automaattisesti samalla kokoonpanolla, kuten myös Incan Print Run Controller (PRC) ohjelmistomoduulia.

– Onset S40 edustaa tulostinperheessämme seuraavaa loogista kehitysaskelta. Se istuu hyvin markkinoille ja on erittäin kilpailukykyinen. Monet yritykset ovat hankkimassa useita Onset-tulostimia ja me tarjoamme heille joustavuutta sellaisten tulostinmallien yhdistämiseen, jotka sopivat heidän asiakkaidensa tarpeisiin ja tuotantovaatimuksiin sekä tarjoavat tilaa kasvulle, sanoo tohtori Linda Bell, Inca Digitalin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

www.kta.fi

Share: