Inca esittelee B1-koon digipainokoneen Fespassa

3.5.2017 08:50Uutiset » Laitteet
Kuva: Printweek.

Tasotulostimistaan tunnettu Inca Digital esittelee ensimmäisen B1-koon arkkipainokoneensa Fespa-messuilla Fujifilmin osastolla. Koneen rakenne perustuu suosittuun Onset X -tasotulostinmallistoon ja SpyderX-tekniikkaan.

Incan mukaan uusi kone on tarkoitettu erityisesti myymälämarkkinoinnin ja kaupallisen painamisen markkinoille. Konetta tulevat tarjoamaan maailmanlaajuisesti sekä Inca että Fujifilm. Se tarjoaa valmistajan mukaan korkealaatuisen suuren koon vaihtoehdon offsetille, silkkipainamiseen ja teolliseen painamiseen.

Koneessa on kahdeksan painokanavaa, joissa käytetään Fujifilmin Dimatix-tulostuspäitä. Kuivatus tapahtuu LED UV -prosessissa. Modulaarinen kone voidaan varustaa täysin automaattisella syöttölaitteella ja pinoajalla. Koneella pystytään painamaan paksummille materiaaleille kuin offsetilla.

Incan kone on uusin B1-koon digitaalinen arkkipainokone. Heidelbergin Primefire 106 -painokoneessa käytetään myös Fujifilmin tulostuspäitä. Landa on tuomassa markkinoille nanotekniikkaan perustuvaa B1-painokonetta, ja Konica Minolta esitteli Drupassa teknisenä demona AccurioJet KM-C -pakkauspainokoneen.

Share: