Ifolor teki suuren iGen4-kaupan

6.8.2008 12:13Uutiset » Laitteet

Xerox toimittaa valokuvien ja kuvatuotteiden valmistukseen erikoistuneelle sveitsiläisyhtiö Ifolor AG:lle useita iGen4 -tuotantopainokoneita.

Kauppa solmittiin maailman suurimmassa painatusalan tapahtumassa Drupassa. Xeroxin ja Ifolorin välinen sopimus on yksi maailman suurimmista Xeroxin iGen -tuotantopainokoneisiin liittyvistä kaupoista.
Xerox solmi Drupassa kaupat yli 300 digitaalisesta järjestelmästä sekä ohjelmistoista.

Uusien iGen4 -laitteiden lisäksi Ifolor päivittää kolme aiemmin hankkimaansa Xerox iGen3 -painokonetta niihin kehitetyllä uudella Xerox Automated Colour Quality Suite -ratkaisulla. Drupassa esitelty automaatioratkaisu nostaa painamisen tuottavuuden sekä kannattavuuden uudelle tasolle painatusprosessin lisääntyneen automaation myötä.

Ifolor on erikoistunut kuvien, julisteiden, valokuvakirjojen, postikorttien sekä kalentereiden digitaaliseen painamiseen. Yhtiöllä on asiakkaita Sveitsin lisäksi Saksassa, Norjassa, Ruotsissa sekä Suomessa. Ifolor ottaa yhtenä ensimmäisenä painatusalan palveluntuottajana käyttöönsä Xeroxin iGen4 -painokoneet.

– Laadukkaiden valokuvien ja kuvatuotteiden kysyntä on kasvanut huimaa vauhtia. Laatu ei koskaan ole neuvoteltavissa, sillä kuvanlaadun on oltava huippuluokkaa, kertoo Ifolor AG:n toimitusjohtaja Markus Wirth ja jatkaa:

– Xeroxin iGen4 -laitteessa on digitaalipainamisen paras laatu ja se mahdollistaa meille myös paremman tuottavuuden. Myös muilla valmistajilla on hyviä tuotteita, mutta Xeroxin tuotteet ovat parhaita.

Digitaalisten painokoneiden valmiusaika vaikuttaa oleellisesti tuottavuuteen. Xeroxin iGen4 -laitteella voidaan parantaa painamisen tuottavuutta peräti 25-35 prosenttia korkean automaatiotason kautta. Lisääntyneellä automaatiolla voidaan vähentää tuotantoprosessiin liittyvät katkokset minimiin sekä pienentää painamiseen liittyviä operatiivisia kustannuksia.

– Valokuvien ja valokuvatuotteiden painamiseen erikoistuneet yhtiöt tarvitsevat markkinoiden parhaat painokoneet takaamaan huippulaadun. Ifolor tunnetaan euroopanlaajuisesti laadukkaimpien kuvatuotteiden valmistajana ja toimittajana. Xeroxin iGen4 -tuotantopainokoneiden hankinnalla yhtiö on vaalimassa ja vahvistamassa tätä hienoa perinnettään, kertoo Xeroxin PSG-liiketoimintayksikön johtaja Quincy Allen.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: