I-print investoi luotettavuuteen postituksessa

7.11.2013 09:08Uutiset » Laitteet

I-print on uudistanut postitusjärjestelmänsä Feragin laitteilla. Toimittajan valinnan ratkaisivat Feragin luotettavuus ja yhteensopivuus.

I-print Oy:n toimitusjohtaja Seppo Lahti pitää Feragin laitteita luotettavina ja kertoo että postitusjärjestelmä on toiminut jo 15 vuotta. Vaikka tekniikka on kestävää, oli aika uusia laitteistoja. Paino on nyt korvannut vuodelta 1998 peräisin olevan pinoamislaitteiston Feragin modernilla MultiStack-tekniikalla.

Uudet pinoajat on yhdistetty saumattomasti vanhaan tekniseen ympäristöön. Feragin laitteiden yhteensopivuus vuosikymmenestä toiseen mahdollisti sen, että modernisointi voitiin tehdä mahdollisimman edullisesti, juuri siinä kohtaa missä tarvittiin.

– Ei ollut järkeä vaihtaa toimittaa, jonka kanssa on tehty hyvää ja tiivistä yhteistyötä kaikki nämä vuodet. MultiStack-tekniikka tarjosi meille edullisesti erinomaisen tuotteen ja mahdollisuuden pitää tulevaisuuden optiot auki. Arvostamme myös Feragin ja Ferag Suomen ratkaisuihin pyrkivää otetta asiakkaan palvelemiseksi, Lahti toteaa.

Kuva: Seppo Lahti, I-print.

Share: