HP:lta kaksi uutta ePrint-teknologian monitoimitulostinta

13.5.2011 11:52Uutiset » Laitteet

HP_Laserjet

HP:n vaikuttava tuotevalikoima vahvistuu kahdella uudella verkkoon liitettävällä HP LaserJet -monitoimitulostimella, jotka tuovat niin pk-yrityksille kuin suuryrityksille työnkulkua tehostavia ominaisuuksia, kuten ePrint-teknologian. Lisäksi HP on julkaissut uuden HP ePrint Enterprise -palvelun, joka on saatavana iPhone- ja Android-älypuhelimille. Nyt Apple iPhonella ja Android-laitteilla voi käyttää sekä HP ePrint Enterprise -palvelua että HP:n Mobile Print -pisteitä.

Laiteuutuuksia ovat:

* HP LaserJet Enterprise M4555 -mustavalkomonitoimitulostin, joka on suunniteltu parantamaan yritysten tehokkuutta ja asiakirjojen käsittelyprosesseja. Laitteeseen kuuluu useita yrityksille suunnattuja työkaluja, kuten HP Web Jetadmin, joka tarjoaa tehokasta valvontaa ja hallintaa, HP FutureSmart -laiteohjelmisto, joka varmistaa kaikkien laitteen ominaisuuksien olevan ajan tasalla, sekä HP Open Extensibility -alusta, joka tekee HP:n sekä kolmannen osapuolen ratkaisujen kehittämisestä ja käyttöönotosta helpompaa.

* HP LaserJet Pro M1217nfw -monitoimitulostin, jolla voi tulostaa, skannata, faksata ja kopioida. Laitteessa on Ethernet-valmius sekä langattomat liitettävyysominaisuudet. Lisäksi laite hyödyntää useita HP:n innovatiivisia teknologioita, kuten HP Auto On/Auto Off -toimintoa sekä HP Smart Installia, jonka avulla asennukset hoituvat ilman asennus-CD-levyjä jopa viidessä minuutissa.

HP:n FutureSmart-laiteohjelmisto helpottaa tulostinlaitteiston hallintaa huomattavasti luoden kaikille laitteille yhden yhtenäisen koodipohjan, jolloin uusia ominaisuuksia voi lisätä kerralla koko laitteistoon laiteohjelmiston päivityksinä. Päivityksillä voi säästää rahaa lisäämällä nykyisen laitteiston toimintoja. Lisäksi ne luovat pohjaa seuraavan sukupolven verkkosovelluksille.

Lisätietoa HP:n uutuuslaitteista osoitteessa www.hp.com/go/businessprinting2011.

Share: