HP lanseerasi viisi uutta monitoimitulostinta

2.2.2016 09:12Uutiset » Laitteet
HP DesignJet T830 -monitoimitulostin.
HP DesignJet T830 -monitoimitulostin.

HP tuo markkinoille viisi uutta HP DesignJet -tulostinta, mukaan lukien malliston lippulaivan, DesignJet T830 -monitoimitulostimen (MFP), ja DesignJet T730 -tulostimen. Tulostimet on tiedotteen mukaan suunniteltu kestämään rankkoja olosuhteita, ja ne helpottavat ja nopeuttavat suurkokotulostamista niin toimistoissa kuin työmaillakin.

– Rakennussuunnittelun ja muotoilun ammattilaiset tekevät yhä suuremman osan työstään muualla kuin toimistossa, mutta haluavat silti tarkastella piirustuksia tulostetussa muodossa, HP:n Large Format Printing -liiketoiminnasta vastaava johtaja Xavier Garcia kertoo. Hänen mukaansa uuden sukupolven tulostimien ominaisuudet yksinkertaistavat yhteiskäyttöä ja mahdollistavat kaikenlaisen suunnitteluaineiston tulostamisen missä vain.

HP DesignJet T830 MFP on HP:n mukaan alan edullisin, kompaktein ja helpoimmin liikuteltava integroitu suurkokomonitoimitulostin. Tämän monitoimitulostimen koko (115,5 x 140 x 58,3 cm) on vain puolet kilpailevien mallien koosta. Tulostimen ominaisuuksiin kuuluvat skanneri, laajennettava etupaneeli ja mahdollisuus ohjata laitetta tabletin kautta. HP DesignJet T730 -tulostimessa on monia yhteisiä ominaisuuksia HP DesignJet T830 -monitoimitulostimen kanssa.

Mallistoa laajentavat vielä kolme uutta rakennusalan ammattilaisille suunnattua DesignJet-tulostinta. HP DesignJet T930 on tarkoitettu pienille ja keskisuurille rakennusalan työryhmille. HP DesignJet T1530 on kaksirullainen 36 tuuman tulostin, jossa on kuusi alkuperäistä HP-väriainetta, kiinteä 50 sivun pinoava luovutustaso ja kehittyneet tietosuojaprotokolla. HP DesignJet T2530 on helppokäyttöinen kaksirullainen monitoimitulostin.

Share: