HP julkaisi uutuuksia

16.6.2008 12:08Uutiset » Laitteet

HP julkisti HP Connecting Your World -tapahtumassa Berliinissä kattavan valikoiman uuden sukupolven tuotteita Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan (EMEA) alueella.

Uutuuksiin kuuluu muun muassa HP TouchSmart All-in-One -PC (kuvassa), jonka laajoja viihdeominaisuuksia voi käyttää kosketusnäytön avulla. Kevyt napautus tai pyyhkäisy sormella riittää valokuvista, musiikista, peleistä, netistä tai televisiosta nauttimiseen. 22-tuumaisella HD-kosketusnäytöllä (high definition) varustettu PC on ENERGY STAR -sertifioitu.

HP julkaisee myös 11 uutta yritys- ja kuluttajakannettavaa.HP:n laajennettu kannettavien valikoima tarjoaa malleja kaikkien käyttäjien tarpeisiin niin muotoilun kuin suorituskyvynkin puolesta. Ohuiden ja eleganttien laitteiden viihdevarustukseen kuuluvat yhdellä klikkauksella aukeava TV, valokuvat, elokuvat ja musiikki. Lisätietoa uusista kannettavista on saatavissa HP:n kotisivuilta.

Lisäksi kova uutuus on HP:n ja DreamWorksin animaattoreiden kehittämä edistyksellinen HP DreamColor LP2480zx -näyttö, joka voi näyttää jopa miljardi väriä. Litteä LED-näyttö toimii yhdessä Microsoft- tai Macintosh-pohjaisten järjestelmien kanssa ja toistaa yli miljardi väriä. Tämä on 64 kertaa enemmän värejä kuin normaaleilla LCD-näytöillä. Niihin verrattuna sen punaiset, vihreät ja siniset sävyt ovat selvästi syvempiä, musta neljä kertaa tummempaa ja vaaleat sävyt säädettäviä.

Share: