HP esittelee Drupassa kolme uutta latekstitulostinta

4.5.2016Yleinen
HP Latex 570-
HP Latex 570 -suurkuvatulostin

HP esittelee Drupassa kolme uutta latekstitulostinta, jotka tuovat valmistajan mukaan lisää tehoa suurkuvan tuotantoon. Ne parantavat myös työnkulun sujuvuutta.

– Usea keskikokoinen ja suuri tulostustalo etsii sopivaa tulostusratkaisua, jolla voisi luotettavasti tuottaa suuret kapasiteettimäärät ja päästä käsiksi kannattavien projektien tuotantoon, kertoo Xavier Garcia, General Manager Large Format Printing Division HP Inc.

HP:n uudet tulostimet ovat 3,2 metriä leveä HP Latex 1500 sekä 1,63 metriä leveät HP Latex 560 ja 570 tulostimet. HP Latex 500 sarjan tulostimissa on kehitetty materiaalin syöttöä tulostustarkkuuden parantamiseksi. Rullien lataaminen ja värikasettien vaihto suoraan laitteen edestä mahdollistaa tuotannon yhä pienemmässä huonetilassa. Muiden innovaatioiden avulla on mahdollista säästää materiaaleissa ja tulostaa katkeamattomasti.

HP Latex 1500 sijoittuu HP Latex 800 -sarjan ja järeiden teollisten HP Latex 3000 -sarjan tulostimien väliin. Leveä uutuus antaa HP:n mukaan suuren tuotantokapasiteetin tuottajalle monipuoliset, tehokkaat ja kannattavat työkalut niin sisäsovellusten (45m2/h) kuin ulkokäyttöön toteutettavien tulosteiden tuotantoon (72m2/h).

Drupassa esiteltäviä tulostimia odotetaan markkinoille kesän loppuun mennessä.

Share: