Highconilta kolme uutta konetta

17.3.2016 09:37Uutiset » Laitteet
Highconin nykyinen Euclid-kone, jolla voidaan nuutata ja leikata materiaalia laserin avulla.

Jälkikäsittelylaitteiden valmistaja Highcon esittelee drupassa huomattavasti laajentuneen tuotevalikoimansa. Yhtiö tuo markkinoille kolme uutta digitaalista nuuttaus-leikkauskonetta ja uuden pilvipalveluna toimivan ohjelmiston.

Uusista laitteista Euclid III perustuu yhtiön aiempaan Euclid-malliin, joka tuli markkinoille vuonna 2013. B1-koon Euclid III leikkaa sekä nuuttaa paperia ja kartonkia jopa 1 500 arkin tuntivauhdilla. Leikkaus tapahtuu lasertekniikan avulla. Uutta on mahdollisuus tehdä viimeistelyä muuttuvan datan perusteella, joka mahdollistaa mm. personoitujen pakkausten tekemisen. Laite on tarkoitettu pienten ja keskisuurten sarjojen tuotantoon.

Highcon Beam on uusi jopa 5 000 arkkia tunnissa leikkaava B1-koon järeä malli. Se on tarkoitettu pakkauspainajille, jälkikäsittelijöille sekä kaupallisille painajille. Aivan uusi B2-koon laite on myös Highcon Pulse, joka on tarkoitettu pienempään tuotantoon aina 2 000 arkkiin asti tunnissa.

Highconin Axis -ohjelmisto toimii verkkopalveluna ja se on integroitu XMPIE- sekä Esko-ohjelmistoihin. Axis mahdollistaa Highconin mukaan aivan uusia sovelluksia muuttuvan datan käyttämisessä sekä 3D-mallien hyödyntämisessä tuotannossa.

Highconin laitteita edustaa Pohjoismaissa ruotsalainen Visutech-yhtiö.

Share: