Heidelberg panostaa digitaaliseen painamiseen

24.2.2016 09:26Uutiset » Laitteet
Mymuesli-yhtiö tekee asiakkaille persoonallisia pakkauksia Heidelbergin Jetmaster-esinetulostimella. Kuva Heidelberg.
Mymuesli-yhtiö tekee asiakkaille persoonallisia pakkauksia Heidelbergin Jetmaster (Omnifire)-esinetulostimella. Kuva Heidelberg.

Heidelberg panostaa vahvasti digitaalisuuteen Drupassa ja sen jälkeen. Yhtiö esittelee messuilla Fire-nimellä kulkevan digitaalisten painolaitteiden tuoteperheen, johon on kerätty kaikki yhtiön digitaaliset laitteet. Ne on yhdistetty samaan työnkulkuun offset-painamisen kanssa.

Maailman suurin painokonevalmistaja Heidelberg on nyt tosissaan lisäämässä osuuttaan digitaalisen painamisen markkinoista. Fire-tuoteperheen uusin laite on B1-koon mustesuihkukone Primefire 106. Siitä Print&Media uutisoi jo aiemmin. Sarjaan kuuluvat myös tooneripohjaiset digipainokoneet Versafire CP/CV, jotka aiemmin tunnettiin nimellä Linotron.

Fire-sarjaan kuuluu myös etikettipainokone Gallus Labelfire 340, joka esiteltiin syksyllä Labelexpo-messuilla. Esinepainamiseen Heidelberg tarjoaa Omnifire 250/1000 -laitteita.

Heidelberg kertoo lisäävänsä investointejaan digitaaliseen painamiseen sekä palveluihin. Koko Fire-tuoteperhe voidaan yhdistää offsetpainamiseen uudella Prinect Digital Front End -ohjelmistolla. Näin koko painotalo voi toimia samassa työnkulkujärjestelmässä.

Share: