Hansaprintille Ricohin uusi rullapainokone

24.9.2014 08:30Uutiset » Laitteet

Hansaprint on tilannut ensimmäisenä Ricohin uuden sukupolven tehokkaan värillisen mustesuihkupainokoneen. Ricoh Pro VC60000 -koneen tuotantokyky on maailmanluokkaa, sanoo yksikönjohtaja Jukka Saariluoma Hansaprintistä.

Ricoh Pro VC60000 tarjoaa valmistajan mukaan korkean painolaadun hyvin monipuolisella materiaalivalikoimalla. Koneen toimitukset alkavat Euroopassa vuoden 2015 alussa. Hansaprintin tilaukseen sisältyy pohjustusyksikkö, joka mahdollistaa laajan materiaalivalikoiman mukaan luettuna edulliset paperilaadut. Tilaukseen sisältyy myös suojalakkayksikkö ja kuivatusyksikkö.

Ricoh Pro VC60000 on modulaarinen painokone, joka on suunniteltu markkinoiden monipuolisimmaksi mustesuihkuvärikoneeksi. Siinä on Ricohin oma Digital Front End. Resoluutio on 1200 x 1200 dpi, ja jokaisessa pikselissä on dynaamisesti vaihtuva mustepisteen koko. Laitteella voi painaa päällystämättömille papereille, päällystetyille offset-papereille, digipapereille, käsitellyille papereille ja kierrätyspapereille. Tuotantovauhti on lähes 100 000 A4-sivua tunnissa, ja kuukauden tuotantomäärä jopa 40 miljoonaa sivua.

– Asiakkaamme haluavat suurempaa joustavuutta, korkeampaa painolaatua ja lyhyempiä toimitusaikoja. Ricohin uusi innovaatio mahdollistaa näiden vaatimusten täyttämisen. Pro VC60000 tarjoaa markkinoiden parhaan painolaadun, se on erittäin monipuolinen ja tuotantokyky on maailmanluokkaa, Jukka Saariluoma sanoo.

Saariluoma kertoo lisää Hansaprintin ratkaisusta Print 3.0 -seminaarissa 19.11. Linkki tapahtuman sivuille: http://print3.0.pmlehti.fi/.

Kuva: Jukka Saariluoma, Hansaprint.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: