Gallukselta täysin uusi kone etikettimarkkinoille

7.2.2017 07:59Uutiset » Laitteet
Uutta Labelmaster-konetta esiteltiin lokakuussa Gallus Innovation Days -tapahtumassa.

Heidelberg-konserniin kuuluva Gallus vahvistaa asemaansa etikettipainamisen markkinoilla. Gallus on tuonut markkinoille täysin uudistetun modulaarisen konetyypin.

Gallus Labelmaster -koneessa on innovatiivinen modulaarinen rakenne, joka antaa asiakkaille mahdollisuuden koota juuri omien markkinatarpeidensa mukainen kone. Labelmaster edustaa aivan uutta konesukupolvea formaatiltaan, käsittelyn helppoudeltaan, nopeudeltaan ja edullisuudeltaan.

– Gallus ja Heidelberg ovat valjastaneet käyttöönsä monia synergiaetuja kehittäessään tätä uutta laiteteknologiaa uusia markkinoiden vaatimuksia varten, sanoo Stephan Plenz, Heidelberg-konsernin hallituksessa laitemyynnistä vastaaja johtaja.

Koneen kuntoonlaittoa on nopeutettu ja suuri, jopa 200 metriä minuutissa oleva painonopeus varmistaa tuottavuuden. Rainan pituus painoyksiköiden välillä on vain 1,1 metriä ja kammioraakeli-värilaite tarvitsee vain 250 grammaa väriä, joten hukkamateriaalin määrä ja oheiskustannukset ovat hyvin vähäiset. Kone voidaan varustaa uudelleen suunnitellulla suoravetoisilla servomoottoreilla toimivalla fleksopainoyksiköllä, jonka suunnittelussa on hyödynnetty Heidelbergin offsetkoneiden periaatteita. Lisäksi on saatavana uusi silkkipainoyksikkö, jolla voidaan toteuttaa kaikkein korkealaatuisimmatkin viimeistelyt.

Perinteikäs Gallus on valmistanut Sveitsissä etikettipainokoneita jo yli 90 vuotta. Seitsemän vuotta sitten esitelty Gallus ECS 340 on yhtiön mukaan eniten myyty ja siten menestynein perinteinen etikettipainokone luokassaan. Konetta on myyty yli 400 kappaletta.

Share: