Fujilta uusia malleja suurkuvatulostukseen

23.1.2013 11:37Uutiset » Laitteet

Fuji Acuity Advance Select

Fujifilmin UV-suurkuvatulostinten Acuity Advance Select –tuoteperhe laajenee, kun yritys julkisti hiljattain neljä uutta mallia. Uudet mallit laajentavat Acuity Advance Select -sarjaa, joka käsittää nyt neljä, kuusi tai kahdeksan itsenäistä värikanavaa kahdessa eri tulostuskoossa. Liiketoimintaa tai sovellusvalikoimaa voidaan helposti laajentaa tarpeen mukaan.

Nelivärisessä Acuity Advance Select HD4004 –tulostimessa on vain CMYK-värikanavat ja se on tarkoitettu sovelluksille, joissa ei tarvita lakkaa tai valkoista väriä. Kuusivärisessä HD4006 -mallissa on kuusi itsenäistä värikanavaa, joista viides ja kuudes kanava voidaan valita joustavasti kahdella eri tavalla: Lakka + valkoinen tai valkoinen + valkoinen.

Tulostuksen suorituskyky on optimoitu Fufijilmin Uvijet-värien ainutlaatuisen koostumuksen avulla. Ne perustuvat yhtiön patentoimaan ‘Micro-V´ -dispersiotekniikkaan, jonka ansiosta väri tarttuu hyvin erilaisille tulostusmateriaaleille ja värivoimakkuus sekä kulutuksenkesto ovat erinomaisia.

Kaikissa Acuity Advance Select -malleissa on optiona rullayksikkö, jolla voidaan Fujifilmin mukaan tulostaa lähes mille tahansa joustavalle materiaalille.

Lisävärien hyödyt

Käytettäessä valkoista väriä ja lakkaa materiaalivalikoima laajenee, koska voidaan tulostaa muillekin kuin valkoisille materiaaleille. Lisäksi voidaan tehdä kohdelakkaefektejä tai koko kuvan peittäviä lakkaefektejä ilman eri toimenpiteitä. Valkoisen värin densiteettiä voidaan parantaa käyttämällä kahta valkoista värikanavaa tulostuspäässä, joka on asennettu Acuity Advance Select -tulostimissa kiinteästi (single pass) paikalleen. Tästä voi olla hyötyä etenkin vaativissa taustavalaistuissa sovelluksissa.

Valkoista ja kirkasta väriä voidaan yhdistellä sovelluksen vaatimalla tavalla. “Lakka + valkoinen” voidaan vaihtaa tarpeen mukaan “valkoinen + valkoinen” -yhdistelmään (ja toisin päin).

Share: