EskoArtworkin uutuudet Ipexissa

14.4.2010 00:00Uutiset » Laitteet

EskoArtwork julkaisee Suite 10:n ensimmäisen version pakkaus- ja reprotuotannon ohjelmistojulkaisusta Ipexissä. Suite 10 vastaa vaativimpiin design- ja tuotantovaatimuksiin pakkaus- ja painoalalla tulevina vuosina.Ohjelmisto lisää niin vanhojen kuin uusien EskoArtworkin asiakkaiden tuottavuutta ja tehokkuutta.

Suite 10 – integroitu ratkaisujen sarja

EskoArtworkin Suite 10 ohjelmisto asettaa uusia standardeja jotka lisäävät tuottavuutta ja vähentävät kuluja pakkaus- ja painoalan arvoketjussa. EskoArtworkin asiakkaat huomaavat, että menneet sijoitukset eivät ole valuneet hukkaan: Suite 10:n julkaisu tuo merkittäviä uusia valmiuksia prepress editointiin ja työnkulun automaatioon ilman tarvetta työnkulun operationaaliseen uudelleen käynnistämiseen tai operaattoreiden uudelleenkoulutukseen.

EskoArtwork julkaisee Kongsberg i-XE10 Automated digitaalisen jälkikäsittelyratkaisun

EskoArtworkin Kongsberg-sarjan uusin laite yhdistettynä EskoArtworkin softaan tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun koko jälkikäsittelyn automatisointiin. Uudella arkkisyöttölaitteella sekä latojalla varustettu Kongsberg i-XE10 Automated on suunnattu erityisesti digitaalipainojen pien- ja lyhyttuotantoon. Uuden automaatio-ominaisuuden avulla digitaalipainot voivat tuoda tuotannon omaan taloon, mikä vähentää kuluja sekä lyhentää tuotantoaikoja. Uudelleen suunniteltu arkkien syöttöjärjestelmä nostaa ja asettaa painetun arkin automaattisesti pöydälle. Automaattinen latoja mahdollistaa leikattujen osien järjestelyn ja pinoamisen. Järjestelmä poistaa niin ikään ylijäämät automaattisesti. Laite voi siis operoida ilman valvontaa, mikä vähentää työtunteja huomattavasti. Kongsberg i-XE10 Automated sopii parhaiten pienten ja keskisuurten digitaalisten painojen rinnalle ja on ideaalinen ratkaisu kevyiden ja joustavien materiaalien jälkikäsittelyyn.

Laite on saumattomasti integroitu EskoArtworkin ohjelmistoihin, jotka takaavat tiedostojen kulun sekä luovan designin. Niin PDF- tiedostojen viime hetken editointi, nesting kuin rakennesuunnittelu on mahdollista EskoArtworkin tuoteportfolion avulla.


Lisätetoja: http://www.esko.com

Share: