Epsonin laitteet valittiin parhaiksi vedostimiksi

31.3.2009 16:31Uutiset » Laitteet

European Digital Press (EDP) -järjestö on myöntänyt kahdelle Epsonin suurkokotulostimelle “Best Proofing Equipment of the Year” -palkinnon vuodelle 2009.

EDP:n tuomaristo vaikuttui etenkin Stylus Pro 7900:n ja Stylus Pro 9900:n käyttämistä uudistetuista UltraChrome™ HDR (High Dynamic Range) -väreistä, Epsonin uraauurtavasta MicroPiezo™ TFP (Thin Film Piezo) -tulostinpääteknologiasta sekä lisävarusteena saatavasta kalibrointi- ja todennusjärjestelmästä, Epson SpectroProofer™:sta.

Palkittujen tulostimien käyttämä Epson UltraChrome™ HDR -muste pystyy tuottamaan markkinoiden laajimman värintoiston, ja toimii saumattomasti MicroPiezo TFP™ -tulostuspään kanssa tuottaen täydellisiä pallonmuotoisia mustepisaroita suurissakin tulostusnopeuksissa, mikä takaa parhaan mahdollisen kuvan laadun tulosteisiin. Tämän lisäksi valinnaisena lisävarusteena toimitettava Epson SpectroProofer™ mahdollistaa luotettavan, tasalaatuisen ja toistettavan vedosten todennuksen ja tulostimen kalibroinin, joten myös etävedostus on mahdollista.

Epson Stylus Pro 7900 ja Epson Stylus Pro 9900 ovat molemmat esillä FESPA Digital -messuilla Amsterdamissa 12-14.5.

Epson Stylus Pro7900 ja Epson Stylus Pro 9900

• 11 värin Epson UltraChrome™ HDR –mustesarja, jossa on uusina väreinä oranssi ja vihreä, riittoisissa 350 ml:n tai 700 ml:n erillisissä väripatruunoissa
• 10 kanavan Epson MicroPiezo TFP™ -tulostinpää tarkkaan, luotettavaan ja korkealaatuiseen tulostamiseen
• Epson Variable –sized Droplet Technology optimoi tulostusnopeuden, värinkulutuksen ja tehokkuuden sekä takaa terävät yksityiskohdat
• Saatavilla lisävarusteena Epson SpectoProofer™ tekniikka X-Rite spektrofotometrillä (ILS20EP)
• Automaattinen vaihto matta- ja valokuvamusteen välillä
• Epsonin uusi LUT (Look UP Table) –teknologia ja super halftone -teknologia takaavat pehmeän sävyrakenteen, vähemmän rakeisuutta ja korkealaatuiset harmaat värit
• Automaattinen suuttimien tarkastus
• Rullatoimiselle leikkurille optimoitu työstötapa

European Digital Press –järjestö

EDP tunnustaa ja palkitsee viimeisimmät saavutukset digitaalisen tulostamisen tutkimuksessa ja kehittämisessä. European Digital Pressin palkinnot myönnetään korkealaatuisille ja innovatiivisille tuotteille joiden laatu on markkinoidensa huippua.

EDP:n perusti seitsemän Euroopan johtavaa digitaaliseen tulostukseen keskittynyttä lehteä vuonna 2006. Vuonna 2009 jäsenmaita on 14 joissa on yhteensä miljoona lukijaa. EDP:n palkinnot myöntää riippumaton digitaalisen tulostamisen asiantuntijoista koostuva tuomaristo, ja vain parhaat uudistukset palkitaan. Tekninen komitea koostuu riippumattomista konsulteista, toimittajista, insinööreistä sekä muista ammattilaisista.

Lisätietoja:
Epson palvelupuhelin 0201 552 091 ja www.epson.fi

Share: