Epsonilta uusi väritarkka suurkuvatulostin

3.1.2017 08:43Uutiset » Laitteet
Kuva: Epson.
Kuva: Epson.

Epson on ilmoittanut tuovansa markkinoille 17-tuumaisen SureColor SC-P5000 ‑tulostimen. Vedostukseen sekä taide- ja valokuvatulostukseen tarkoitetulla laitteella voidaan päästä lähes täydelliseen väritarkkuuteen.

Malliin voi valita violetin sisältävät musteet tai LLK-mustesarjan. SC-P5000:lla päästään Epsonin mukaan lähes täydelliseen väritarkkuuteen. Laite toistaa Pantone solid coated ‑värisävyt jopa 99-prosenttisesti, kun käytetään LLK-värisarjaa.

SureColor SC-P5000 on suunniteltu suositun Stylus Pro 4900 ‑mallin korvaajaksi. Lisäksi se täydentää HDX-musteita käyttävää SureColor-tuoteperhettä, johon kuuluvat myös SC-P7000 (24-tuumainen) ja SC-P9000 (44-tuumainen). Laitteesta on saatavana kaksi eri versiota.

Toisessa mustesarjaan kuuluu violetti väri. Mainostajat, valmistajat ja suunnittelijat tarvitsevat sitä painatusta edeltävään vedostukseen varmistaakseen värien oikeellisuuden. Toinen, LLK-mustesarjalla varustettu malli, on tarkoitettu ammattivalokuvaajille ja kuvataiteilijoille, jotka haluavat toistaa alkuperäisen teoksen yksityiskohdat, värit ja kontrastin täydellisinä.

Share: