Epsonilta sublimaatiotulostin tekstiilitulostamiseen

21.11.2013 09:13Uutiset » Laitteet

Epson lanseeraa uuden sublimaatiotulostimen pieneen ja keskisuureen tekstiilituotantoon. Epsonin mukaan SureColor SC-F7100 -tulostin sopii erityisesti pehmeiden opasteiden, urheiluasujen, vaatteiden ja tarvikkeiden tulostusajoihin. Laite tulee myyntiin tammikuussa 2014.

SureColor SC-F7100 on täysin Epsonin kehittämä ja valmistama tulostin, joka on suunniteltu SC-F7000-laitteen pohjalta. Laitteessa on erityinen automaattinen syöttörulla, jossa on parannettu kiristys. Telan kuumennin on uusittu ja laitteessa on valinnainen tulosteen kuivausjärjestelmä. Se varmistaa entistä paremman luotettavuuden ja tehokkuuden, kun tekstiilejä tuotetaan rullalta rullalle.

Laite toimii Epsonin mukaan kaikkien tavallisimpien sublimaatiosiirtopaperien ja monien polyesteripäällysteisten pintojen kanssa. Se toimii myös monien tulostusmateriaalien, kuten kankaiden, vaatteiden sekä kovan pahvin, metallin ja muovin kaltaisten jäykkien pintojen kanssa. Valmistusmäärä on enimmillään noin 58 neliömetriä tunnissa, tai tyypillisesti 30 neliötä tunnissa kahdenkertaisessa tuotantotilassa.

Kuva SureColor SC-F7100, Epson.

Share: