Epsonilta nopea yhdistelmätulostin

16.6.2016 09:00Uutiset » Laitteet
DJet-tulostusjärjestelmä yhdistää kaksi suurkuvatulostinta.
DJet-tulostusjärjestelmä yhdistää kaksi suurkuvatulostinta.

Epson esitteli Drupa-messuilla DJet-tulostusjärjestelmän, jossa on yhdistetty kaksi suurkuvatulostinta. Järjestelmän avulla voidaan tuottaa korkealaatuisia B1-koon kaksipuolisia vedoksia, julisteita ja esitteitä.

Tulostusjärjestelmään on yhdistetty kaksi Epsonin 44 tuuman SureColor SC-T7200 -tulostinta. Järjestelmän kehitti sveitsiläinen yritys Digital Information. Järjestelmä voidaan yhdistää myös uuteen 10-väritulostimeen SureColor SC-P10000.

Tulostinjärjestelmä on kehitetty suurien kaksipuoleisten töiden huippunopeaan tulostukseen. Tulostin suoriutuu jopa neljästä B2-koon ja kahdeksasta B1-koon tulosteesta. Tulostin sopii nopeiden volyymituotteiden kuten julisteiden, esitteiden ja mainoslehtisten taloudelliseen tulostukseen.

DJet linkittää Epsonin SC-T-tulostimet toimimaan peräkkäin siten, että paperi kääntyy 180-astetta, jolloin kumpikin tulostin tulostaa yhdelle puolelle yhtenäistä rullaa. Tulostinjärjestelmä on suunniteltu toimimaan vähimmäismäärällä mekaanisia osia, jotta laitteen toimintavarmuus ja luotettavuus olisi mahdollisimman hyvä.

Share: