Epsonilta nopea yhdistelmätulostin

16.6.2016 09:00Uutiset » Laitteet
DJet-tulostusjärjestelmä yhdistää kaksi suurkuvatulostinta.
DJet-tulostusjärjestelmä yhdistää kaksi suurkuvatulostinta.

Epson esitteli Drupa-messuilla DJet-tulostusjärjestelmän, jossa on yhdistetty kaksi suurkuvatulostinta. Järjestelmän avulla voidaan tuottaa korkealaatuisia B1-koon kaksipuolisia vedoksia, julisteita ja esitteitä.

Tulostusjärjestelmään on yhdistetty kaksi Epsonin 44 tuuman SureColor SC-T7200 -tulostinta. Järjestelmän kehitti sveitsiläinen yritys Digital Information. Järjestelmä voidaan yhdistää myös uuteen 10-väritulostimeen SureColor SC-P10000.

Tulostinjärjestelmä on kehitetty suurien kaksipuoleisten töiden huippunopeaan tulostukseen. Tulostin suoriutuu jopa neljästä B2-koon ja kahdeksasta B1-koon tulosteesta. Tulostin sopii nopeiden volyymituotteiden kuten julisteiden, esitteiden ja mainoslehtisten taloudelliseen tulostukseen.

DJet linkittää Epsonin SC-T-tulostimet toimimaan peräkkäin siten, että paperi kääntyy 180-astetta, jolloin kumpikin tulostin tulostaa yhdelle puolelle yhtenäistä rullaa. Tulostinjärjestelmä on suunniteltu toimimaan vähimmäismäärällä mekaanisia osia, jotta laitteen toimintavarmuus ja luotettavuus olisi mahdollisimman hyvä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone