Epsonilta kaksi tulostinuutuutta

13.11.2008 12:28Uutiset » Laitteet

Epsonin uudet mustesuihkutulostimet Stylus Office BX600FW (kuvassa) ja Stylus Office B40W ovat molemmat tehokkaita laitteita pieneen toimistoon tai kotikäyttöön.

Edellä mainittu BX600FW on monitoimilaite, joka tulostaa, skannaa, kopioi sekä faksaa. Se voidaan liittää verkkoon joko langattomasti tai Ethernet-liitännällä, mikä mahdollistaa sen jakamisen useamman käyttäjän kesken. BX600FW tulostaa jopa 38 sivua minuutissa sekä mustavalkoisia että värillisiä sivuja. Erillisten mustepatruunoiden ansiosta tulostuskustannukset per sivu ovat verrattavissa lasertulostimien kustannuksiin, ja kuitenkin laitteen sähkönkulutus on Epsonin Micro Piezo™ -teknologian ansiosta vain murto-osa lasertulostimien sähkönkulutuksesta.

Taloudellinen Epson Stylus Office B40W tulostaa myös nopeasti väreissä, ja toisin kuin lasertulostimet se ei tarvitse aikaa lämmetä, vaan tulostus alkaa heti, tulostusnopeuden ollessa parhaimmillaan jopa 38 sivua minuutissa. B40W:n virrankulutus on hyvin alhainen ja tämän lisäksi laitteen taloudellisuutta lisäävät erilliset riittoisat mustepatruunat, joiden ansiosta tulostuskustannukset per sivu ovat verrattavissa lasertulostimien kustannuksiin.

Molempien tulostimien käyttämä Epsonin DURABrite™ Ultra -muste mahdollistaa laadukkaat ja kirkkaat väritulosteet sekä tarkat mustavalkotulosteet. Tulosteet ovat kestäviä, tahraantumattomia ja kestävät korostuskynällä tehdyt merkinnät sekä kuivuvat nopeasti.

Myös tulostusmateriaalivalikoima on laaja; DURABrite Ultra™ -musteella tulostaminen onnistuu myös kierrätyspaperille, kirjekuoriin ja jopa kiiltävälle valokuvapaperille. Monipuolinen valikoima mahdollistaa markkinointimateriaalien, raporttien, laskujen, esityksien ja valokuvien tulostuksen.

Suositushinnat:
Epson Stylus Photo BX600FW 229 €
Epson Stylus Office B40W 149 €

Lisätietoja:
Epson palvelupuhelin 0201 552 091 ja www.epson.fi.

Share: