Epsonille EISA:n European Printer -palkinto

23.8.2010 10:20Uutiset » Laitteet

Epson Stylus Pro 3880

Epson on voittanut European Printer 2010–2011 -palkinnon Epson Stylus Pro 3880 -tulostimellaan. Palkinnon myönsi EISA (European Imaging and Sound Association), joka myöntää tulostinten sarjassa ainoastaan yhden palkinnon. Pääpaino on valokuvalaatuisessa tulostuksessa.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet ja materiaalivaihtoehdot tarjoava Epson Stylus Pro 3880 soveltuu sekä ammattivalokuvaajien että edistyneiden harrastajien työkaluksi. Tulostimessa käytetään Epsonin kehittyneitä neljännen sukupolven UltraChrome K3 Vivid Magenta -mustepatruunoita. Mustesarjassa on nyt kaksi uutta väriä, vivid magenta ja vivid light magenta, joiden ansiosta laite toistaa punaisen, violetin ja purppuran sävyt entistä paremmin. Epson Stylus Pro 3880 tuottaa kestäviä ja laadukkaita suurkokotulosteita sekä mustavalkoisina että värillisinä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

EISA:n paneeliin tekivät vaikutuksen erityisesti tulostimen pieni koko sekä tulostustarkkuus ja -kapasiteetti. Paneeli toteaa:

– Epson Stylus Pro 3880 on ammattikäyttöön soveltuva A2+ -tulostin, joka pienen kokonsa ansiosta on kuitenkin pöytämalli. Tämä tulostin tuottaa Epsonin UltraChrome K3 Vivid Magenta -pigmenttimusteiden avulla laadukkaita mustavalkoisia ja värillisiä kuvia jopa 2880 x 1440 dpi:n tulostustarkkuudella. Se on erinomainen valinta paljon tulostaville valokuvaajille, sillä kunkin patruunan mustetilavuus on 80 ml.

Epson Europen tuotepäällikkö Marc Boehmer on mielissään palkinnosta:

– EISAn myöntämät palkinnot ovat alallamme tärkeitä laadun mittareita. Stylus Pro 3880:n saama tunnustus todistaa, että asiantuntemuksemme korkeatasoisten ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden valmistuksessa on erinomainen. Tämä palkinto on Stylus Pro 3880:lle jo toinen tämänkaltainen saavutus, sillä se on aiemmin tänä vuonna saanut tunnustuksen TIPA:lta (Technical Image Press Association). Nyt tämän tulostimen asema ammattivalokuvaajien käyttöön erinomaisesti sopivana laitteena on entistäkin vankempi.

Epson Stylus Pro 3880 – tärkeimmät ominaisuudet

* Kahdeksan värin Epson UltraChrome K3 Vivid Magenta mustesarja laajentaa värientoistoa, ja sarjan kolmen mustan sävyn ansiosta harmaasävyt näyttävät upeilta

* Tulostus monenlaisille materiaaleille kokojen 4 x 6″ ja 17 x 22″ välillä

* Soveltuu erityisesti monipuoliseen valokuvien, taidekuvien, vedosten, myyntipistemateriaalien ja grafiikoiden tulostukseen

* Erittäin pienikokoinen A2+-tulostin sopii erinomaisesti pieniin tiloihin

* ENERGY STAR®-hyväksyntä

http://www.epson.fi

Share: