EOS-tuoteperhe kasvaa

10.6.2008 11:21Uutiset » Laitteet

Canon tuo markkinoille uuden EOS-tuoteperheen jäsenen – EOS 1000D -järjestelmäkameran. Canon esittelee myös uuden salamalaitteen.

Kevyt, edullinen ja helppokäyttöinen 10,1 megapikselin EOS 1000D tarjoaa valokuvauksen harrastajille helpon tavan siirtyä digitaalisen
järjestelmäkuvauksen maailmaan. Kamera pitää sisällään monia
ammattimalleista tuttuja tekniikoita, mm. DIGIC III -kuvaprosessorin ja
elävän etsinkuvan. Kameran peruspaketissa on rungon lisäksi Canon EF-S 18–55 mm IS -objektiivi, jonka neljän askeleen kuvanvakain takaa hyvät kuvat heikossakin valossa. 10,1 megapikselin CMOS-kennon kookkaat pikselit takaavat laadukkaat, kohinattomat kuvat. Tarkkuutta on tarpeeksi jopa A4-kokoisiin tulosteisiin vaikka kuvaa rajaamalla. Kamerassa on integroitu kennonpuhdistusjärjestelmä, joka ehkäisee mahdollisia kennon pölyhaittoja.

Tehokkaan ja pienikokoisen Speedlite 430EX II -salamalaitteen ohjeluku on 43 ja sen kiinteä laajakulmapaneeli mahdollistaa käytön jopa 14 mm:n laajakulmaobjektiivien kanssa. Salamalaitteen varautumisaika on lyhyt ja varautuminen on äänetön. Tämä monipuolinen salamalaite soveltuu niin harrastelijakuvaajalle kuin ammattilaisellekin.

Kameraan pääset tutustumaan paremmin osoitteessa:
http://www.canon.fi/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital_SLR/EOS_1000D/index.asp

Share: