EOS 60D tuli saataville

27.8.2010 01:14Uutiset » Laitteet

Canon EOS 60D

Canon esitteli eilen uuden EOS 60D -järjestelmäkameran. Kääntyvällä nestekidenäytöllä varustettu uutuus on kunnianhimoisen kuvaajan tehokas väline, jolla voi tallentaa sekä huippulaadukkaita stillkuvia että täysteräväpiirtovideoita.

Kääntyvän näytön ansiosta kuvia voidaan rajata hankalistakin kulmista. Uusi Basic+ -toiminto päästää luovuuden valloilleen: korostustoiminnot kuten päivänvalo, pilvinen tai auringonlasku sekä esiasetustoiminnot, kuten kylläiset värit, pehmeä, lämmin tai mustavalkoinen tuovat kuviin uusia ulottuvuuksia. RAW-kuvia voi käsitellä suoraan kamerassa ja luovilla suodattimilla voi lisätä tehosteita kuviin jälkimuokkauksena ilman kalliita erillisohjelmistoja. Elektroninen vesivaaka taas auttaa pitämään horisontin suorassa.

Uudet objektiivit ovat monipuolisia ja entistä kevyempiä. EF 8-15mm f/4L Fisheye USM on maailman ensimmäinen kalansilmäzoom-objektiivi, ja se on optimoitu kaikenkokoisille EOS-kennoille. EF70-300mm f/4-5.6L IS USM taas on kevyt, kompakti ja monipuolinen ammattitason zoom-objektiivi. Polttovälin muuttajat Extender EF 1.4x III ja EF 2x III on suunniteltu lehtikuvaajille sekä luonto- ja urheilukuvaajille kaukaisten ja haastavien kohteiden kuvaamiseen. EF 300mm f/2.8L IS USM ja EF 400mm f/2.8L IS II USM ovat entistä kevyempiä superteleobjektiiveja urheilu- ja toimintakuvaukseen.

Lisätiedot kaikista uutuuksista löydät suomenkielisistä lehdistötiedotteista osoitteesta

http://www.canon.fi/About_Us/Press_Centre/Press_Releases/Consumer_News/i…

Share: