Eizolta automaattisesti kalibroitava monitori

29.4.2010 00:00Uutiset » Laitteet

Eizo ColorEdge CG245W on ensimmäinen liikkuvan tai still kuvankäsittelyyn tarkoitettu monitori jossa on sisäänrakennettu kalibrointilaite.

Kalibrointilaite sijaitsee näytön kehyksen yläreunan sisälla ja ponnahtaa ulos automaattisesti kun kalibrointi aloitetaan. Muita kalibrointilaitteita ei tarvitse käyttää ja kalibrointi voidaan ajastaa kalibroimaan jopa silloin kun tietokone ei ole päällä tai vaikkapa työajan ulkopuolella kun et itse ole paikalla. Tarkan ja luotettavan kalibroinnin takaamiseksi 24,1 tuumainen CG245 kalibroidaan tehtaalla ruudun keskeltä ja mahdollinen mittausero ja näytön yläreunassa sijaiseva sensori kalibroidaan saatujen arvojen mukaisesti. Jos käytössä on muita ColorEdge monitoreja joissa ei ole automaattista kalibrointia, voidaan ColorNavigator ohjelmalla säätää kalibrointitulokset yhteensopivaksi ulkoisen mittalaitteen kanssa.

CG245 on paneelityypiltään IPS (in-plane switching), resoluutio on 1920×1200 pikseliä ja valmistajan mukaan näyttö kattaa 98% Adobe RGB -väriavaruudesta. Valmistaja antaa laitteelle 5 vuoden takuun ja näytön toimitukset alkavat toukokuun lopussa.
Lisätietoja: http://www.kta.fi

Share: