Durstilta hybridi etikettipainolinja Interpackissa

26.4.2017 09:30Uutiset » Laitteet
Durstin etikettipainolinja. Kuva: Durst Phototechnik.

Durst esittelee Interpack-näyttelyssä täydellisen etikettipainolinjan, joka yhdistää inkjet-painamisen fleksopainamiseen. Linjalla voidaan tuottaa monipuolisesti etikettejä. Painamisessa on käytössä on noin 90 % Pantone-väriavaruudesta.

Linjassa on Durstin digitaalinen etikettipainokone Tau 330, jota on toimitettu yli 100 kappaletta maailmanlaajuisesti. Koneen leveys on 330 millimetriä ja nopeus 48 metriä minuutissa. Värejä on käytössä seitsemän, ja resoluutio on 1 260 dpi:tä.

Etikettipainokone toimii linjassa Ometin XFlex X6 Hybrid System -järjestelmän kanssa. Siihen kuuluu fleksopainoyksiköitä esivalmistelua ja lakkausta varten, korona-yksikkö ja stanssaus- sekä leikkausyksiköt.

Koko linja toimii Durstin uudella Durst Workflow-Label -työnkulkuohjelmistolla. Modulaarinen järjestelmä mahdollistaa Durstin mukaan värien säästön ja helpon muuttuvan datan käytön painamisessa.

Durst esitteli prototyypin tästä etikettipainolinjasta LabelExpo Americas 2016 -näyttelyssä. nyt linjasto lanseerataan kaupalliseen käyttöön.

Share: