Canonin uusi sekstetti

14.12.2007 15:29Uutiset » Laitteet

Canon on tuonut markkinoille jopa kuusi uutta suurkuvatulostinta imagePROGRAF-sarjaansa. Uusista laitteista kaksi, iPF8000S (kuvassa) ja iPF9000S, ovat omimmillaan silloin, kun halutaan yhdistää tulostusnopeus edullisiin tulostuskustannuksiin.

Molemmat ovat 8-väritulostimia, jotka tulostavat parhaimmillaan 37,4 neliömetriä tunnissa. Niiden valttina on säästötulostusmahdollisuus, jonka avulla värienkulutusta voidaan vähentää jopa 20 %.

Canon iPF5100 ja iPF6100 tuovat puolestaan uutta voimaa valokuvauksen, taiteen ja suunnittelun alueelle. Tulostimet yhdistävät Canonin mukaan korkealuokkaisen tulostuslaadun, käyttäjäystävällisyyden ja nopean tulostamisen. Laitteet soveltuvat 17 ja 24 tuuman tulostuskokoon.

Edellisten pohjalta kehitetyt Canon iPF8100 ja iPF9100 ovat 44 ja 60 tuuman tulostuskokoon soveltuvia suurkuvatulostimia. Nämä 12-väritulostimet soveltuvat valokuvien, taiteen ja julisteiden tulostukseen. Tulostimet soveltavat Kyunos-värinhallintateknologiaa, jonka ansiosta tulosteiden väri voidaan sovittaa niiden käyttöympäristön valaistukseen. Uudet väriaineet tuottavat värit entistä paremmin ja
tulostusjälki on aiempaa kestävämpää ja vähärakeisempaa.

– Nyt julkistetut uutuudet tukevat markkinajohtajuutta niin laadullisesti vaativissa töissä kuin kustannustehokasta tuotantotyötä edellyttävillä aloilla, tuumailee Canonin tuotemarkkinointipäällikkö Jouni Lakka tyytyväisenä.

Lisätietoja www.canon.fi.

Share: