Canonin laitteilla hallitaan tulostuskuluja

7.5.2015 07:38Uutiset » Laitteet

Canon tuo markkinoille neljä uutta huipputason A3-värimonitoimilaitetta. Uuden sarjan koneissa yhdistyvät Canonin palkittu monitoimilaitealusta, parannettu asiakirjahallinta ja uusi tulostuskoneisto. Tämän ansiosta toimistoympäristöjen asiakirjatuotannon kokonaiskustannukset vähenevät.

Uuteen imageRUNNER ADVANCE C3300 -sarjaan kuuluvat mallit C3320, C3320i, C3325i ja C3330i. Suuri, mukautettava kosketusnäyttöliittymä sekä intuitiivinen imageRUNNER ADVANCE -toiminto nopeuttavat työnkulkuja ja takaavat yhteneväisen käyttäjäkokemuksen laitteelta toiselle siirryttäessä.

Käyttäjät voivat skannata ja lähettää asiakirjoja nopeasti eri kohteisiin ja muuntaa niitä eri formaatteihin. Mobiilin työskentelyn tuki, kuten tulostus mobiililaitteista sekä skannaus pilvipalveluihin, takaavat Canonin mukaan tuottavuuden myös toimiston seinien ulkopuolella. Saumattomasti aikaisempiin IT-ympäristöihin integroituvat älykkäät MEAP-alustat ja sovellukset mahdollistavat optimoidut tulostuksen ja asiakirjojen tallennuksen työnkulut ja automatisoidut prosessit.

Kuva: imageRUNNER ADVANCE C3300/Canon.

Share: