Canonilta uusi UV-muste Arizona-tulostimiin

24.4.2015 07:36Uutiset » Laitteet

Canon esittelee Fespa-messuilla uuden Arizona-tulostimiin tarkoitetun UV-musteen. Se soveltuu hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön erittäin laajalle materiaalivalikoimalle. Tuloksena on Canonin mukaan laadukas satiinimainen mattapinta.

Uusi UV-muste IJC257 on kehitetty Océ Arizona 300-, 400- ja 600-sarjojen tulostimiin. Erinomaisen kiinnittyvyyden ja väriavaruuden ansiosta se soveltuu Canonin mukaan hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön erittäin laajalle materiaalivalikoimalle.

Canonin osastolla esitellään laaja valikoima integroituja graafisen alan suurkuvaratkaisuja, joiden avulla tulostuspalveluiden tarjoajat voivat luoda uutta liiketoimintaa ja laajentaa toimintaansa. Arizona-sarjan tulostimista esillä on mm. Océ Arizona 480GT. Se on monipuolinen UV-tasotulostin, joka tuottaa lähes valokuvatasoisen tulostusjäljen sekä jäykälle että joustavalle materiaalille. Océ Arizona 6170XTS on seitsemän värin tasotulostin kylttien, näyttötaulujen ja myyntimateriaalien suurimittaiseen tulostukseen.

– Fespa on juuri oikea paikka näyttää, mihin eri suurkuvaratkaisut soveltuvat. Ala muuttuu koko ajan, ja haluamme auttaa tulostuspalveluiden tarjoajia pysymään ajan hermolla. Havainnollistamme suurkuvatulostuksen etuja jokapäiväisistä käyttötavoista erikoisiin teollisuussovelluksiin, kertoo Petri Hyvärinen, Canon Oy:n suurkuvaratkaisujen myyntipäällikkö.

Kuva: Océ Arizona 480GT/Canon.

Share: