Canonilta uusi tuotantotulostimien sarja

20.2.2017 08:30Uutiset » Laitteet
Océ ProStream -tuotantotulostin.

Canon on julkistanut uuden tuotantotulostimien sarjan Océ ProStream. Kaupalliseen painamiseen tarkoitettu uusi laite sisältää yrityksen mukaan monia kokonaan uusia ydintekniikoita, jotka liittyvät jatkuvasyöttöiseen mustesuihkutulostamiseen.

Océ ProStream -laitteella voidaan painaa päällystämättömiä, inkjetille optimoituja sekä kiiltäviä ja mattapapereita. Tuotantovauhti on 80 metriä minuutissa eli 1 076 A4-pintaa minuutissa. Resoluutio on 1200 dpit:tä.

Canonin mukaan koneessa on yhdistetty viimeisin piezo drop-in-demand -tulostuspäätekniikka Océ Multilevel -tekniikkaan sekä pitkään kokemukseen inkjet-tulostamisesta. Tuloksena ovat terävämmät yksityiskohdat, tasaisemmat harmaasävyt ja taloudellisempi värin käyttö. Océn ColorGrip- ja polymeeripigmenttivärit luovat kirkkaita väripintoja.

Uusi laite on palkittu jo ennen kuin se edes julkistettiin. ProStream sai vuoden 2017 arvostetun iF design -palkinnon.

– Uskomme, että tämä uusi sarja tulee olemaan menestys. Canon/Océ on maailman markkinajohtaja jatkuvan syötön inkjet-tulostamisessa yli 33 prosentin markkinaosuudella. Uusi sarja on osoitus innovaatiokyvystämme, sanoo Christian Unterberger, Chief Marketing Officer & Executive Vice President Production Printing Products.

Share: