Canonilta uusi sarja suurkuvatulostimia

7.3.2016 09:01Uutiset » Laitteet
Canonin PRO-6000S-suukuvatulostin.
Canonin PRO-6000S-suurkuvatulostin.

Canon tuo markkinoille kuvan ammattilaisille ja huippulaatua tarvitseville suurkuvatulostajille suunnatun, mustesuihkuteknologiaa edustavan suurkuvatulostinsarjan. Laitteet esitellään Fespa Digital-messuilla.

Uudet imagePROGRAF PRO -sarjan tulostimet PRO-2000 ja PRO-4000 tuottavat Canonin mukaan ammattikuvaajien ja -tulostajien edellyttämää kuvanlaatua. Laitteet tulostavat 12 värillä ja pystyvät toistamaan Canon EOS -kameralla otettujen kuvien värimaailman yksityiskohtineen. PRO-2000 on 24 tuuman laite ja PRO-4000:n tuumakoko on 44.

Ergonominen, kompakti design leimaa Canonin mukaan myös tuotantomalleja PRO-4000S ja 60 tuuman PRO-6000S-laitetta. Tehokas L-COA PRO -prosessori käsittelee nopeasti suuria kuvatiedostoja ja muuta dataa. Se mahdollistaa julistetasoisen tulostuksen kaksi kertaa nopeammin kuin vastaavilla nykyisillä kahdeksan värin imagePROGRAF-malleilla. Monipuolinen liitettävyys ja langaton tulostus mahdollistavat optimaalisen käytettävyyden kiireisessä tuotanto- ja käyttöympäristössä.

Uusissa laitteissa Canon soveltaa ainutlaatuista kahden rullan teknologiaa, joka mahdollistaa keskeytymättömän tulostuksen ja printtien in-line-rullakeräyksen hallinnan. Myös nopea ja helppo tulostus suoraan USB-tikulta on mahdollista. Sarjan etuna on myös uusi 1,28 tuuman levyinen yhden tulostuspään rakenne sekä tilavat, pitkäkestoiset mustesäiliöt.

Share: