Canonilta uusi nopea digipainokone

8.9.2015 14:34Uutiset » Laitteet

Canon tuo markkinoille uuden digitaalisen imagePRESS C10000VP -väripainolaitteen, joka tuottaa jopa 100 värillistä painopintaa minuutissa. Laite on Canonin vuonna 2006 lanseeratun imagePRESS-malliston uusi lippulaivamalli.

Canonin mukaan laite on suunniteltu erityisesti kaupallisten paino- ja tulostuspalveluiden tarjoajien sekä yritysten sisäisten omatarvepainojen kasvaviin tarpeisiin sekä tuottavuus- ja laatuvaatimuksiin. Sen teknologiset innovaatiot parantavat kuvanlaatua ja tuottavuutta sekä takaavat tasalaatuiset värit, monipuolisen materiaaliyhteensopivuuden sekä laajan valikoiman in-line-viimeistelyoptioita.

Digitaalinen painaminen onnistuu laitteella nyt myös synteettisille materiaaleille. Laitteen runkonopeus on jopa 100 painopintaa minuutissa enintään 350 g/m2:n materiaalille painettaessa. Consistently Vivid (CV) -väriaine parantaa siirtotehoa, ja sen kiinnittymislämpötila on varsin alhainen.

Canonin mukaan maailmalla on asennettu jo 40 000 imagePRESS-värituotantolaitetta. Pelkästään Euroopassa on myyty reilussa vuodessa yli 2 000 C800-sarjan laitetta.

Kuva: Canon imagePRESS C7000.

Share: