Canonilta uusi mustavalkotuotannon mallisto

8.4.2009 13:26Uutiset » Laitteet

Canonin selvityksen mukaan tämän hetken painotuotannosta noin kolmannes on mustavalkoista ja tästä digitaalipainamisen osuus on kohonnut jo 42 %:iin. Vastauksena jatkuvasti kohoavaan kysyntään Canon tuo markkinoille kolme uutta mustavalkoista digitaalista painokonetta. Canon imagePRESS 1110, imagePRESS 1125 ja imagePRESS 1135 muodostavat kolmen laitteen perheen, joka tarjoaa ratkaisun erityyppisiin paino- ja viimeistelytarpeisiin.

Kolmikon pienin, imagePRESS 1110, tuottaa 6 600 painopintaa tunnissa, kun perheen pää imagePRESS 1135 yltää 8 100 arkin tuotantonopeuteen. Ne tuottavat 1200 dpi:n tarkkuutta 52–300 g/m2 materiaaleille, minkä ansiosta painolaatu ja tuottavuus nousevat digitaalisen mustavalkopainamisen huipulle.

– Uudet laitteet edustavat keskeisiä digitaalipainamisen arvoja, kuten tuottavuutta, painamisen sekä viimeistelyn monipuolisuutta ja huippulaatua. Näiden kanssa digitaalisen painamisen ammattilaisten on mukava ja helppo työskennellä, kuvailee tuotemarkkinointipäällikkö Jouni Lakka Canonilta.

Voimakolmikko yhdistelee uudella mielenkiintoisella tavalla raskaan ammattipainamisen ja kevyemmän tuotannon piirteitä. Laitteet on hinnoiteltu lähelle kevyen sarjan tuotantolaitteita, mutta niiden kestävyys ja suorituskyky ovat selvästi raskasta sarjaa. Valmiiden painotyösovellusten kirjo on näyttävä: laitteilla syntyvät luettelot, vihkot, suorapostitukset, esitteet, kirjeet ja erilaiset bisnesdokumentit.

Uudet painokoneet yhdistettynä Canonin uuteen Helix-tuotantotyönkulkuohjelmistoon parantaa tuottavuutta. Ratkaisu helpottaa, nopeuttaa ja virtaviivaistaa koko tilaus-toimitus -prosessin läpimenoa ja tuo huomattavia kustannussäästöjä. Siten laitteiden edistyksellisestä teknologiasta saadaan paras mahdollinen hyöty tulostuspalveluyrityksille ja kirjapainoille kuin myös painotuotteiden tilaajille.

Helix-tuotantotyönkulkuohjelmisto tehostaa painotöiden tilaus- ja hallintaprosessia mm. web-to-print -ratkaisujen kanssa. Jouni Lakan mukaan siirtyminen web-to-print -ratkaisuihin tulee olemaan kuluvien vuosien tärkeimpiä murroksia graafisella alalla.

Linkki: www.canon.fi

Share: