Canonilta uusi digipainokonevalikoima

8.11.2013 10:05Uutiset » Laitteet

Canon on päivittänyt digitaalisten arkkituotantolaitteiden valikoimaansa. Markkinoille tulee muun muassa uusi värituotantolaitteiden malli, uusi mustavalkolaitteiden valikoima sekä uusi versio painotöiden esivalmisteluohjelmistosta.

Canon imagePRESS C7011VP- ja C7011VPS -sarjojen tuotteet ovat uusia värituotantolaitteiden malleja, jotka tarjoavat sekä tulostuspalveluille että kirjapainoille digitaalisen Canon-teknologian viimeisimpiä ratkaisuja. Mustavalkotuotantoon Canon toi kolme tuotantolaitesarjaa: Canon varioPRINT 135:n, Canon imagePRESS 1135+:n ja Océ VarioPrint 6000+:n.

Painotuotantolaitteiston päivityksen lisäksi Canon julkisti Océ PRISMAprepare -painotöiden esivalmisteluohjelmistosta version 6.1, joka tarjoaa monipuolisemmat toiminnot ja ennestään tutun selkeän käyttäjäkokemuksen.

– Pyrimme tukemaan koko ajan kehittyvän ammattitulostussektorin asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Sen vuoksi meidän on tarjottava ratkaisuvalikoima, joka kehittyy yhtä lailla. Tuotevalikoimamme uudistus yhtenäistää tuotantoa, parantaa luotettavuutta ja laajentaa viimeistelymahdollisuuksia. Luotamme sen kykyyn tehostaa asiakkaidemme liiketoimintaa ja auttaa heitä laajentamaan sitä, tuotemarkkinointipäällikkö Jouni Lakka Canon Oy:stä perustelee.

Kuva: Canonin uudet väripainokoneet.

Share: