Canonilta suuren volyymin tasotulostimia

21.5.2014 08:08Uutiset » Laitteet

Canon julkaisi Fespa-messuillla uuden, suuren volyymin tuotantoon tarkoitetun Océ Arizona 6100 -sarjan. Kuuden värin Océ Arizona 6160 XTS ja seitsemän värin Océ Arizona 6170 XTS -tulostimien nopeus on parhaimmillaan jopa 155 neliömetriä tunnissa.

Océ Arizona 6100 -sarjan tulostimet on Canonin mukaan optimoitu huipputehokkaaseen ja nopeaan tuotantoon. Tulostuspöydässä on kaksi erillistä tulostusvyöhykettä, joissa molemmissa on oma imujärjestelmänsä. Tämä mahdollistaa samanaikaisen tulostuksen ja materiaalin latauksen tai poiston. Vyöhykkeet voidaan myös yhdistää, jolloin saadaan jopa 2,5 x 3,05 metrin kokoisia tulosteita.

Paineilmakohdistus varmistaa, että materiaalin toistuva lataus tapahtuu nopeasti ja tarkasti. Käyttäjä voi hoitaa kahta tulostinta samanaikaisesti ja tuottaa lähes 50 levyä tunnissa tuotantotilassa.

Tulostimet tukevat hyvin monenlaisia kiinteitä materiaaleja, mukaan lukien epäsäännöllisen muotoiset, raskaat, sileät ja valmiiksi leikatut materiaalit. Myös haasteellisemmat työt hoituvat helposti – kuten monikerroksiset, täydellisesti kohdistetut kaksipuoliset tai useammille levyille ja reunasta reunaan tulostettavat työt. Tehokas imujärjestelmä vetää myös aaltoilevan kiinteän materiaalin tehokkaasti paikalleen, joten suurtenkin levyjen lataus ja tarkka kohdistus onnistuu hetkessä. Uusi automaattinen tulostuspäiden huoltojärjestelmä puhdistaa tulostuspäät täysin automaattisesti, joten suuttimet ovat aina tulostusvalmiina.

Kuva: Océ Arizona 6170 XTS, Canon.

Share: