Canonilta kaksi uutta suurkuvatulostinta

20.9.2013 10:44Uutiset » Laitteet

canon ipf8400S

Canon tuo markkinoille kaksi uutta kahdeksanväristä suurkuvatulostinmallia imagePROGRAF -sarjaan. Canon iPF6400S ja iPF8400S korvaavat iPF6300S- ja iPF8300S-tulostimet, ja ne on suunniteltu erityisesti graafisen alan tarpeisiin, kuten julisteiden sekä mainos- ja näyttelymateriaalien tuotantoon, vedostukseen, valokuvatulostukseen ja sisustukseen.

Canon imagePROGRAF iPF6400S- ja iPF8400S -suurkuvatulostimia on täydennetty monilla uusilla ominaisuuksilla. Esimerkiksi uudet riittoisat Hot Swap -mustesäiliöt mahdollistavat keskeytymättömän tulostuksen. Ne käyttävät samaa väridensiteetin tunnistinta kuin iPF9400S.

Canon imagePROGRAF iPF6400S -tulostimeen on myös saatavilla valinnainen spektrofotometri keskitetyn värinhallinnan tarpeisiin. Laite mittaa värit nopeasti ja tarkasti, ja yhdistettynä Colour Calibration Management Console (CCMC) -ohjelmistoon sekä Calibration Link -teknologiaan käyttäjien on nyt merkittävästi helpompaa hallita värien yhtenäisyyttä kahdeksanväristen tulostimien välillä. Lisäksi spektrofotometria voi käyttää kolmannen osapuolen RIP-ohjelmistojen kanssa automaattisten verifointityönkulkujen ja väriprofiilien luomiseen.

Vakiovarusteissa myös ohjelmistoja

Lisäarvoa tuovat myös vakiovarusteisiin kuuluvat Photoshop Plug-in- ja PosterArtist Lite -ohjelmistot. Näin kuvien tulostaminen sekä julisteiden luominen ja tulostaminen onnistuu entistä helpommin. Kätevä Direct Print & Share -ohjelmisto puolestaan yhtenäistää ja yksinkertaistaa työnkulkuja ja tarjoaa mahdollisuudet tiedostojen jakamiseen myös pilvipalveluissa. Direct Print & Share -ohjelmiston avulla JPEG-, TIFF- ja PDF-tiedostot voidaan tulostaa suoraan tarvitsematta avata niitä tai käyttää erillisiä sovellusohjelmia tai tulostusajuria.

Muihin käteviin lisäominaisuuksiin kuuluvat mm. häiriöilmoitukset sähköpostiin sekä muistutus tarvikkeiden lähestyvästä vaihtotarpeesta.

– Uudistukset on suunniteltu parantamaan kuvanlaatua, tuottavuutta ja käytettävyyttä. Kuuntelemme jatkuvasti asiakkaitamme ja heidän toiveitaan. Nämä entistä tehokkaammat ja monipuolisemmat tulostinmallit vastaavat saamaamme palautteeseen, kertoo Jari-Pekka Koskenmies Canonilta.

Share: