Canon laajentaa imageRUNNER ADVANCE -monitoimilaitteiden valikoimaa

3.11.2010 13:32Uutiset » Laitteet

Canon_imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO

Canon tuo markkinoille uudet mallit imageRUNNER ADVANCE -värimonitoimilaitesarjaansa. Uusi A3-mallisto laajentaa imageRUNNER ADVANCE -valikoimaa, joka ulottuu perustason toimistolaitteista aina pieniin painosarjoihin sopiviin malleihin.

Nyt julkistettavan imageRUNNER ADVANCE C2030- ja C2020-sarjan uusinta tekniikkaa hyödyntävä värinhallinta sopii erityisesti pienten ja keskisuurten toimistojen tarpeisiin. 20–30 sivua minuutissa tulostavissa laitteissa on monia toimintoja ja ominaisuuksia, jotka parantavat verkkoratkaisujen tietoturvaa, helpottavat käyttöä ja hallintarutiineja ja vähentävät ympäristöön kohdistuvaa rasitusta.

Kaksi versiota eri tarpeisiin

Tulostimista on saatavilla kevyt- ja täysversiot. Asiakas voi valita tarpeidensa mukaan kiintolevy- tai flash-asema-pohjaisen mallin. Flash-versiossa on imageRUNNER ADVANCE -perustoiminnot, ja se on ihanteellinen ratkaisu pienille ja keskisuurille työryhmille, jotka tarvitsevat edullisia väritulosteita. Kiintolevyversio tukee useimpia palkitun imageRUNNER ADVANCE -alustan toimintoja.

Monin tavoin parannellut uudet laitteet korvaavat suositut Canon imageRUNNER C2380i- ja imageRUNNER C3080/i -mallit. Uutuuksissa on edistynyt palvelin/ohjain, laadukas TFT-kosketusnäyttö ja uudistettu, helppohuoltoinen rakenne. Kiintolevyversio on myös täysin yhteensopiva tuoreimman uniFLOW v5 –tulostuksenhallintaohjelmiston kanssa, mikä parantaa tietoturvaa ja tehostaa tulostuksen hallintaa.

Monitoimilaitteilla voi tulostaa, kopioida ja skannata, myös USB-väylän kautta. Käytettävyyttä tehostaa sisäinen viimeistelijä ja 2 000 arkin kapasiteetti 64–220 g/m² painoisille papereille.

Tehokkaat laiteratkaisut, kuten Security and Cost Control Pack (SCCP) -paketti, USB Print & Scan ja edistynyt dokumentinhallintaohjelmisto iW360 auttavat käyttäjää luomaan edustavia asiakirjoja, virtaviivaistamaan työtapoja, tehostamaan arkistointia ja työskentelemään tehokkaammin.

Canon Europen Euroopan toimistotulostimien ja pienten painosarjojen laitteiden markkinointipäällikkö Matthew Wrighton kommentoi uutuuksia näin:

– ImageRUNNER ADVANCE -alusta on taannut meille nopean kasvun monitoimilaitteiden markkinoilla Länsi-Euroopassa viimeisen yhdeksän kuukauden aikana, kun asiakkaat ovat huomanneet sen edut.

– Uudet mallit vastaavat toimistojen kaikkiin verkkotulostustarpeisiin ja tuovat todellista lisäarvoa käyttäjille tuottamalla parempaa laatua entistäkin tehokkaammin ja joustavammin. Ne vahvistavat Canonin markkinajohtajan asemaa monitoimilaitteiden markkinasegmentissä Suomessa (DRM AS), täydentää tuotemarkkinointipäällikkö Ronny Karlsson Canon Oy:stä.

A3-malleilla on Canonin mukaan monia kiistattomia ympäristöetuja, kuten luokkansa alhaisin kokonaisenergiankulutus (TEC-arvo) ja pienin ekologinen jalanjälki. Kaksipuolinen tulostus säästää paperia ja alhainen virrankulutus (1,5W) energiaa. Lisäksi laite käynnistyy lepotilasta nopeasti, noin 10 sekunnissa.

Tietoturvaa parantavat uniFLOW-ohjelmiston mahdollistama laajennettu tietoturva. Lisäksi uusien laitteiden parempi luotettavuus, Monitori-palveluun sisältyvä etähallinta ja käyttäjäkohtaisesti räätälöitävät asetukset auttavat kulujen hallinnassa ja karsinnassa.

Uudet sarjat tulevat myyntiin marraskuun aikana.

Share: