Buhrsilta uusi kalvopakkauslinja

3.12.2008 11:23Uutiset » Laitteet

Buhrs on julkistanut uuden joustavan ja hinnaltaan edullisen Buhrs 1000 SOLO -kalvopakkauslinjan. Buhrsin mukaan uutuuslaitteen asiakasystävällinen hinnoittelu mahdollistaa tehokkaan ja tuottavan tuotantolaitteen käyttöönoton myös pienille ja keskisuurille painotaloille, sitomoille, postitustaloille ja vastaaville.

SOLO:n pitkä käyttöikä yhdistettynä alhaisiin käyttökustannuksiin takavaat Buhrsin mukaan parhaan mahdollisen tuoton investoinnille. Laitteen 10 000 tuotteen tuntivauhti yhdistettynä muoviyksikön automaattisäätöihin mahdollistaa myös pienempien töiden tehokkaan ja taloudellisen läpimenon. Koneen automaattisäädöt yhdistettynä käyttäjäystävälliseen kosketusherkkään ohjauspaneliin mahdollistavat laitteen nopean käyttöönoton ilman pitkiä koulutusjaksoja.
Työasetusten tallennusmahdollisuus edelleen helpottaa ja nopeuttaa toistuvien töiden kuntoonlaittoaikoja.

Servo-ohjattu suljentayksikkö ja lähtörullain yhdessä takaavat luotettavan ja korkealuokkaisen suljentatuloksen kaikille käytettäville materiaaleille.

Buhrs on jälkikäsittelyn ja postitusalan automaatiojärjestelmien yksi johtava maailmanlaajuinen toimittaja. Buhrs-järjestelmät esikäsittelevät, yhdistelevät ja pakkaavat media-alan tuotteita, kuten sanoma- ja aikakausilehtiä, suoramarkkinoinnin tuotteita, kirjoja, videoita, CD/DVD levyjä, kortteja yms. jakelukelpoisiksi. Buhrs on kumppani postitusalan yrityksille, painotaloille, julkaisijoille, palvelukeskuksille, suoramarkkinoijille, pankeille, vakuutusalan yrityksille ja kaikille joilla on viestitystarpeita omille asiakkailleen. Rotterdamissa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi, Buhrsilla on tytäryrityksiä Hollannissa, Saksassa, Ranskassa, Englannissa, Suomessa, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Kiinassa.

Share: