Bourg viimeistelee Canonin, HP:n ja Xeroxin kanssa

1.6.2016 09:00Uutiset » Laitteet
Bourgin arkkien käsittelylaite BPM.
Bourgin arkkien käsittelylaite BPM.

Jälkikäsittelylaitteiden valmistaja C.P. Bourg on rakentanut Drupassa monia erilaisia tuotantolinjoja yhteistyössä digipainokoneiden toimittajien kanssa. Bourgin viimeistelijöitä nähdään mm. Canonin, HP:n ja Xeroxin laitteisiin yhdistettynä.

Bourg esittelee Drupassa  uutta Bourg Preparation Module (BPM) -laitetta. Se on Bourgin mukaan alan ensimmäinen skaalautuva arkkien käsittelylaite. Sen avulla voidaan automatisoida kirjojen ja vihkojen tuotantoa. Laite tekee isoista painoarkeista (maksimi 600 x 370 mm) erikokoisia arkkeja, jotka voidaan syöttää suoraan esimerkiksi Bourgin liimanidontalaitteeseen tai vihkosidontalaitteeseen.

Canonin osastolla Bourgin liimanidontalaite BB3202 ja Mohrin leikkuri BC-360 on yhdistetty Océ VarioPrint 632o Ultra+ -digipainokoneeseen.

HP:n osastolla Bourgin vihkosidontalaite BM-e ExPress ja arkkisyöttölaite BSF on yhdistetty Indigo 7900 -diggipainokoneeseen.

Xeroxin osastolla nähdään kolme erilaista ratkaisua, joissa on mukana Bourgin laitteita.

Yhteisen Drupa-osaston ovat rakentaneet C.P.Bourg, Watkiss Automation ja Challenge Machinery, jotka kaikki valmistavat jälkikäsittelylaitteita digi- ja offset-tuotantoon. Messuosastolla on Bourgin arkkien syöttölaite yhdistettynä Watkissin vihkosidontalaitteeseen. Esillä on myös Bourgin BPM yhdistettynä Challengen leikkuriin sekä Challengen on-demand -kirjaleikkuri in-line ja near-line-syöttöratkaisuilla.

Share: