Bookwell osti iGen4:n

15.12.2011 16:33Uutiset » Laitteet

Kirjapaino Bookwell on hankkinut Xeroxin iGen4-painokoneen nelivärikirjojen, kirjan kansien sekä suojapapereiden painatukseen. Laitevalinta kohdistui iGen4-painokoneeseen kustannustehokkuuden sekä XXL-kokoisen painopinnan ansiosta.

Pohjoismaiden suurimman kirjapainon Bookwellin laitehankinta perustui tarkkaan harkintaan.

– Xerox iGen4 -painokoneen avulla pystymme nyt hyödyntämään koko painopinnan tehokkaasti ja taloudellisesti, kertoo Bookwelliin toimitusjohtaja Magnus Breitenstein.

Uusi painokone auttaa Bookwelliä tarjoamaan asiakkailleen hyvää painojälkeä kilpailukykyiseen hintaan myös pienissä painosmäärissä. Kirjojen sisusten lisäksi kirjapaino tekee myös pokkareiden kansia, ylivetoja ja suojapäällisiä. Yhtiön erityisosaaminen löytyy sitomosta. Uuden koneen avulla Bookwell pystyy tarjoamaan ainutlaatuista palvelua ja tuottamaan asiakkailleen laadukkaita, lyhyitä painoksia myös koviin kansiin. Lisäksi painotalo pystyy tarjoamaan loppuunmyydyistä tuotteista pieniä täsmäpainoksia.

Valinta tuotetietojen perusteella

Bookwellin tavoitteena on, että konekannan digitalisoituessa prosessit virtaviivaistuvat ja hallinnollisen työn määrä tilausta kohden vähenee.

– Päätösten taustalta löytyy nykyään aina tehokkuuden ja tuottavuuden kasvattaminen, Breitenstein toteaa.

Koneen nopeassa käyttöönotossa ja hyödyntämisessä oleellisinta on operaattorin käyttöjärjestelmän oppiminen ja sujuva käyttäminen. Näin ollen tehokas käyttökoulutus on avainasemassa.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tapaan, jolla Xerox on auttanut ja palvellut meitä, kun olemme tarvinneet vastauksia joko koneen teknisiin kysymyksiin tai uusien mahdollisuuksien suunnitteluun. Asiakaspalvelu on ollut hyvää ja palvelu erityisen nopeaa. Nykypäivänä ei tule kuulonkaan, että kone seisoisi päivän tai kaksi esimerkiksi varaosan puuttumisen vuoksi, summaa Breitenstein.

Painoalalla kilpailu on äärimmäisen kovaa ja siksi liiketoiminnan sekä hankintojen suunnitelmallisuus on tärkeää yrityksen menestymiseksi. Alan tekninen murros ja siirtyminen digitaaliseen painamiseen kiihtyvät jatkuvasti.

– Xerox iGen4 -painokoneella on mahdollista ajaa arkkidigipainokoneiden suurinta painopinta-alaa. Lisäksi iGen4 lisää tuottavuutta parempien prepress- ja viimeistelymahdollisuuksien kautta, kehuu Xeroxin myyntipäällikkö Janne Tilli.

Bookwell aikoo Pohjoismaiden suurimpana kirjapainona pysytellä kehityksen eturintamassa ja kilpailukykyisenä myös tulevaisuudessa.

– Lisäinvestointeja on varmasti tulossa, Breitenstein uskoo.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: