A&R Cartonille uusi Heidelberg Speedmaster XL

21.2.2011 14:48Uutiset » Laitteet

Heidelberg_A&RCarton

A&R Carton on yksi johtavia kartonkipakkausten valmistajia. Yhtiö toimii 14 tuotantolaitoksellaan kahdeksassa Euroopan maassa. Pakkauksia valmistetaan mm. 27 offsetpainokonelinjan avulla. Uuden Speedmaster XL -painokoneen hankinta oli yritykselle pitkä projekti, jossa yhtään kiveä ei jätetty kääntämättä.

Testiajoja tehtiin paljon erilaisilla koneilla ja materiaaleilla, samoin muita selvityksiä, joissa eri koneiden ominaisuudet ja mahdollisuudet tutkittiin. Kun haetaan parasta tuottavuutta, vaaditaan sekä koneelta, sen varustukselta ja oheislaitteilta että taustaorganisaatiolta paljon. Heidelbergin kokonaispaketti tarjosi A&R Cartonille toimivimman ratkaisun.

Huipputekniikkaa tänään ja huomenna

Heidelberg Speedmaster XL -painokonesarjassa on tarjolla formaattivaihtoehdot 75, 105, 145 ja 162. Koneiden suurin ajonopeus on 18 000 arkkia tunnissa.

Laadunohjausjärjestelmäksi on mahdollista valita Inpresscontrol, spektrofotometrinen in-line -järjestelmä, jossa on closed-loop -värinhallinta sekä rekisteriautomatiikka tai painokoneen ohjauspöytään integroitu spektrofotometrinen AxisControl-mittaus- ja -ohjausjärjestelmä. Lisäksi on vaihtoehto rakentaa painon laadunhallinta ImageControl-laatuaseman avulla, jolloin samaan laitteeseen voidaan kytkeä useita Heidelbergin koneita.

XL Autoplate on simultaaninen painolevyjen vaihtojärjestelmä, jossa koneen kaikki levyt vaihtuvat samanaikaisesti. Täysautomaattisen pesurijärjestelmän avulla koneen kuntoonlaittoaika ja hukka saadaan minimoitua.

A&R Carton Oy:n kone tulee olemaan Suomen kymmenes Speedmaster XL.

Kuvassa:

Speedmaster-sopimuksen allekirjoitusta juhlistamassa (vasemmalta) Hannu Rautakorpi, John Dean, Jarkko Saastamoinen, Pertti Laveri, Rauno Viljakainen ja Zoltan Vandra.

Share: