Antalis myymään Ricohin lateksitulostimia

2.9.2016 08:58Uutiset » Laitteet
Kuva: Ricoh.
Kuva: Ricoh.

Ricoh Finland Oy ja Antalis Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen 1.9.2016 alkaen. Antalis tulee toimimaan Ricoh Pro L4100 -sarjan lateksitulostimien jälleenmyyjänä Suomessa.

– Antalis tuo vahvan ja kaivatun lisän Ricohin kumppaniverkostoon ja tuotantotulostusliiketoimintaan. Kumppaniverkoston vahvistamisen taustalla on Ricohin strategia ja halu kasvaa erityisesti suosiollisesti kehittyvillä suurkuvatulostamisen osa-alueilla. Yhdessä kehitämme lateksiväripohjaisen Ricoh-teknologian markkinointia, ja Antalis Oy on tässä mainio partneri eikä vähiten materiaaliosaamisensa puolesta, kommentoi Ricohin Business Manager Roni Keini.

Antaliksen VisCom-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen näkee uuden yhteistyön hyvänä jatkumona nykyiselle liiketoiminnalle.

– Suurkuvatulostaminen on Antaliksen strateginen kasvualue. Olemme määrätietoisesti ja aktiivisesti kehittäneet liiketoiminta-aluetta materiaali-, laite- ja palveluvalikoima huomioiden. Kumppanina Ricoh on Suomessa ja kansainvälisesti erittäin vahva ja siten Antalikselle Ricoh-yhteistyö Suomen tuotantotulostusliiketoiminnassa on erinomainen mahdollisuus.

Antaliksen suurkuvatulostamisen Coala-tuoteperhe sisältää Pölläsen mukaan kattavan valikoiman myös lateksitulostamisen materiaalivaihtoehtoja. Ricoh-yhteistyön myötä tämä valikoima täydentyy nyt lateksitulostamisen asiakaslähtöisillä kokonaisratkaisuilla.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: