Ainutlaatuista arvostusta Konica Minoltan tuotantolaitteelle

21.3.2011 09:41Uutiset » Laitteet

Konica Minoltan tuotantojärjestelmien lippulaiva bizhub PRESS C8000 on saanut BERTL’in “Exceptional certified five star” -palkinnon. Tämä huomionosoitus myönnetään vain tuotteille, joiden saavutukset ovat poikkeuksellisia. Tunnettu ja riippumaton testauslaboratorio BERTL tähdensi erityisesti bizhub PRESS C8000:n väri- ja tulostuslaatua, tuottavuutta, monipuolista tulostusmateriaalien käsittelyä sekä käyttäjäystävällisyyttä.

– Tämä on merkittävä tunnustus Konica Minoltalle. Kun bizhub PRESS C8000 -tuotantojärjestelmää suunniteltiin, Konica Minolta halusi yhdistää siihen kaiken keräämämme asiantuntemuksen. BERTL’in ‘Excellent certified five star’ -tunnustus osoittaa, että siinä on myös onnistuttu erittäin hyvin, toteaa Henna Kähkönen, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n tuotantolaitteiden tuotepäällikkö.

Testeissä bizhub PRESS C8000 sai viisi tähteä seitsemässä kategoriassa, joita oli kaikkiaan kolmetoista. Niissä arvioitiin mm. viimeistelyä, tulostusmateriaalien käsittelyä, tulostusta, kuvalaatua ja muita toimintoja. BERTL toi esille myös bizhub PRESS C8000:n vahvan tietoturvan ja työnkulkuominaisuudet sekä järjestelmän helppokäyttöisyyden ja kokoonpanovaihtoehdot, joihin kolme eri tulostinpalvelinta antaa mahdollisuuden.

Konica Minolta bizhub PRESS C8000:n tuotantonopeus on väreissä ja mustavalkoisena 80 sivua minuutissa ja se pystyy prosessoimaan pintapainoltaan jopa 350 g/m² materiaaleja. Maksimituotantokapasiteetti on 500 000 sivua kuukaudessa. Tämä tuotantojärjestelmä täyttää kaikki kaupalliselle offset- ja digipainatukselle asetetut vaatimukset.

Laite on AGI-lehden testissä huhtikuussa ilmestyvässä lehdessä.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: