Ahvenanmaalle MGI

20.9.2013 11:01Uutiset » Laitteet

Ahvenanmaan johtava painotalo, Marieahamns Tryckeri Ab, on

hankkinut uuden digitaaliseen painokoneen. Valinta osui MGI Meteor DP8700 XL -painokoneeseen, johon hankittiin myös kirjekuorien tuotantopainamisessa tarvittava EnvelopeExpress syöttö- ja luovutusjärjestelmä XES Oy:ltä. Laitteisto asennettiin kesäkuun alussa.

Toimitusjohtaja Klaus Pärnänen kertoi investointipäätöksen taustoista:

– Meillä on jo muutaman vuoden ajan ollut käytössä HP Indigon digitaalinen painokone, ja asiakkaamme ovat tottuneet hyvään painolaatuun. Emme halunneet ottaa taka-askeleita laadussa, ja tämä sulki jo useita kilpailijoita pois lopullisesta päätöksenteosta. Meille ei myöskään riittänyt pelkkä SRA3-koon painaminen, vaan halusimme pystyä tarjoamaan asiakkaillemme 6- ja 8-sivuisia esitteitä, bannereita ja niin edelleen. Halusimme myös laajentaa materiaalivalikoimaamme siten, että voimme toimittaa asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan esimerkiksi muoville painettuja tuotteita, Pärnänen kertoo ja jatkaa:

– MGI:n huollon rakenne, jossa keskitytään laitteiston toimintakunnon ylläpitämiseen eikä ainoastaan korjata vikoja, sopi meille myös sijaintimme vuoksi erittäin hyvin. Ylläpitoon perustuva, klikki-veloitukseton huolto oli meille tärkeä. Esimerkiksi kirjekuorien tuotannossa klikki-veloituksettomuus säästää painokuluja jopa 60 prosenttia verrattuna perinteiseen klikki-veloitusmalliin.

Share: