Agfalla uusia lanseerauksia Fespa-messuilla

6.5.2009 18:16Uutiset » Laitteet

Agfa esittelee Fespassa osastollaan G90 :Anapurna M2-tulostimen, jonka valmistaja määrittelee tämän hetkisten markkinoiden nopeimmaksi tulostimeksi sen omassa kokoluokassaan ainutlaatuisine automaatiotoimintoineen. Toinen messuilla lanseerattava uutuus on :Anapurna Mw –UV-tulostin, joka tuo nyt myös entry level markkinoille erittäin korkeatasoisen suurkuvatuotannon valkoisella lisävärillä.

:Anapurna Mw (white) tuo pienempään :Anapurna M-tulostinsarjaansa pre- ja post- valkoisen lisävärin. Tämä ansiosta entry level-tasolla voidaan tuottaa yhä korkealaatuisempaa valokuvalaatua ja erinomaista värien kylläisyyttä nyt myös läpinäkyvissä ja heijastavissa materiaaleissa.

Lisäksi :Anapurna Mw sisältää saman automaatiotason kuin :Anapurna M2, joista mm. materiaalisyötön ja headien asentomukauttamisen automatisoidut toiminnot yhdessä lisävalkoisen kanssa varmistavat tulosteeseen tarkkuuden, maksimaalisen opasiteetin sekä teknisen ja toiminnallisen luotettavuuden.

Fespa Digitalissa esitellään myös :Anapurna M-sarjaan 2008 loppuvuodesta lanseerattu :Anapurna Mv (varnish) –UV-tulostin. Tällä kuusivärisellä hypriditulostimella näytetään kuinka lakkatoimintoa hyödyntäen mainoksiin tai kyltteihin saadaan lisää elävyyttä ja tyylikkyyttä joko kohdelakkauksella tai koko pintaa suojaavalla lakalla.

Molemmat :Anapurna Mv ja :Anapurna Mw sopivat monipuolisesti sisä- ja ulkosovellusten tuottamiseen. Agfan osastolla G90 saksalainen taiteilija Peter Lorenz esitteleekin uudenlaista taidetta yhdistämällä perinteisen taidemaalauksen ja digitaalisen suurkuvatulostamisen.
Seri-Deco Oy:n myyntipäällikkö Jukka Salomaa esittelee :Anapurna-laitteita Fespassa.

Lisätiedot:
www.agfa.fi
www.seri-deco.fi
www.fespadigital.com

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: