Yrityksen omaa sisältöä

HP julkisti uudistetun version HP Stitch S1000 -tulostimesta monipuoliseen tekstiilituotantoon

HP Stitch S1000 dye-sub-tulostin – 2021 edition – soveltuu erittäin monipuoliseen tekstiilituotantoon

HP julkisti huhtikuussa 2021 uudistetun version HP Stitch S1000 dye-sub-tulostimesta, jolla tekstiilituotanto saadaan vietyä aivan uudelle tasolle sekä tuotannon laaja-alaisuuden että nopeuden suhteen. HP Stitch S1000 avaa tulostajille mahdollisuudet erittäin monipuolisiin Soft Signage ja Interior Decor -toteutuksiin.

Monipuolisuutta tekstiilituotantoon

Uudistetulla 126 tuuman HP Stitch S1000 dye-sub tulostimella saat aikaan erinomaista laatua sekä entistä monipuolisempaa ja sujuvampaa tekstiilituotantoa. S1000 tarjoaa nopeutta, helppoa värihallintaa ja värien yhdenmukaisuutta tuotannosta toiseen. Tulostimessa on uusia tulostusprofiileja valmiina ja sillä voi tulostaa materiaaleja, joiden leveys on 320 cm ja jotka sopivat erinomaisesti ultrasuurten display-kankaiden, lippujen, opasteiden ja sisustustekstiilien valmistamiseen. Tulostusnopeus on jopa 220 m2 tunnissa.

Erittäin monipuolinen uusi HP Stitch S1000 antaa käyttäjille mahdollisuuden tulostaa suoraan kankaalle tai siirtopaperille, mikä yksinkertaistaa työnkulkua laadusta tinkimättä. 1200 dpi:n tarkkuudella tulostavat tulostuspäät ja HP:n uudistettu Drop & Dry -kuivuri takaavat syvät mustat ja kylläiset upeat värit sekä äärimmäisen tarkan ja laadukkaan tulostusjäljen.

HP Stitch S1000 -tulostimessa on integroitu Drop & Dry -lämmitin sekä lisäksi uusi aerosolien ja höyrynpoistojärjestelmä, jotka kuivattavat värit entistä tehokkaammin myös suurilla nopeuksilla tulostettaessa. Suoraan kankaalle tulostettavien valokaappitekstiileiden värit ja mustan eri sävyt näyttävät kirkkaammilta ja elävämmiltä kuin koskaan ennen. Huippulaatuinen sublimaatiotuotanto edellyttää myös laadukasta sublimaatiokalenteria tai -prässiä HP Stitch -tulostimien rinnalle.

Nopeuta tekstiilituotantoa

HP Stitch S1000 -tulostimen käynnistysaika on lyhyt ja tulostusnopeus on jopa 220 m²/h (2-pass-nopeudella). Lisävarusteena on Dual roll -optio, jolla voidaan tulostaa kahdelle vierekkäiselle 160 cm levyiselle siirtopaperirullalle samanaikaisesti.

HP Smart Nozzle Compensation -järjestelmä korvaa tukkeutuneet tulostuspään suuttimet automaattisesti ja säätää värien ja musteen tiheyttä lennossa siten, että virheitä on vähemmän. Optical Media Advance Sensor Plus tarkkailee materiaalinsyöttöä luotettavasti myös suuremmilla tulostusnopeuksilla ja antaa tulostajalle mahdollisuuden jättää laite tulostamaan ilman valvontaa. 10 litran sublimaatiovärit ja jopa 300 kg painavat suuret rullat mahdollistavat pitkät tuotantoerät.

HP Stitch -tulostimessa on lukuisia automatisoituja huoltotoimenpiteitä, jotka vähentävät operaattorin työtä. Tulostin tekee automaattisesti tietyt ennakoivat huoltotoimenpiteet, kuten puhdistukset. Lisäksi käyttäjä pystyy itse helposti vaihtamaan tulostuspään, mikä vähentää seisonta-aikaa ja huoltokustannuksia.

Käytön helppoutta ja fiksua etähallintaa

HP PrintOS -sovellus antaa tulostajille mahdollisuuden seurata ja hallita tulostimia missä ja milloin tahansa pilvipohjaisen palvelun avulla. Enää ei tarvitse olla tulostimen luona pitääkseen silmällä tulostustöitä tai -jonoa, vaan tulostustoimintoja voidaan hallinnoida ja ohjata missä ja milloin tahansa HP PrintOS -sovelluksella. HP PrintOS:n kautta voi nähdä tulostustöiden ajantasaiset tiedot ja saat puhelimelle ilmoituksen mahdollisista tulostusongelmista välittömästi. Sovelluksella voidaan seurata tulostimien tilaa ja värinkulutusta sekä tehdä dataan perustuvia päätöksiä.

Mikäli käytössäsi on useampia HP:n suurkuvatulostimia, HP:n Configuration Center varmistaa, että työt jaetaan tehokkaasti parhaan tuottavuuden saavuttamiseksi. Huippuunsa viety värihallinta yhdessä tulostimeen integroidun spektrofotometrin kanssa mahdollistavat samana toistuvat värit tuotannosta toiseen. Uudessa tulostimessa on valmiina useita profiileita ja myös uusien profiilien luonti on tehty helpoksi. Niitä voi myös helposti jakaa ja hyödyntää HP pilvipalvelun kautta eri tulostimilla tai toimipisteissä.

Seri-Decon myyntijohtaja Lassi Suoranta kommentoi: ”Tekstiilituotannossa on aiemmin painittu tuotannon tehottomuuden ja värihallinnan haasteiden kanssa. HP on onnistuneesti taklannut tekstiilitulostamisen perinteiset ongelmat ja HP Stitchillä tulostaminen on nopeaa, luotettavaa ja värit toistuvat oikeina eri materiaaleilla tuotannosta toiseen. HP Stitchin vesipohjaiset dye-sub-värit, thermal-tulostuspäät ja Smart Nozzle -kompensointi sekä uudistettu kuivatusjärjestelmä tekevät tekstiilituotannosta nopeaa ja luotettavaa. Lisäksi uudella Stitcillä voi ajaa paljon enemmän väriä suoraan kankaalle, jolloin lopputuloksena saadaan aikaan parempi värisaturaatio ja syvät mustat värit valokaappitekstiileihin sekä parempi kaksipuoleisuus lippukangastuotantoon.”

Lisätietoa ja linkit:
Lassi Suoranta, myyntijohtaja, Seri-Deco Oy, 010 841 8086, lassi.suoranta@seri-deco.fi
Hanna Jauhola, markkinointipäällikkö, Seri-Deco Oy, 010 841 8087, hanna.jauhola@seri-deco.fi

Tutustu HP Stitch S1000 dye-sub-tulostimeen »

Lue lisää HP Stitch -sarjan tulostimista »

Expand your dye-sub print potential with HP Stitch S1000 Printer (2021 edition)
Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: