Xerox ja OIF tiiviimpään yhteistyöhön

30.11.2010 11:53Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Xerox ja Office Innovations Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen tulostuksen hallintapalveluiden jälleenmyynnistä. Yhteistyö tuo aiemmin vain suuryrityksille suunnatut tulostusympäristön hallinnointi- ja optimointipalvelut myös pienten ja keskisuurten yritysten saataville.

Yhteistyösopimuksen myötä Office Innovations Finland Oy alkaa tarjota Xeroxin palveluihin ja ohjelmistoihin pohjautuvia tulostuksenhallinnan ratkaisuja pk-sektorilla toimiville yrityksille. Lokakuussa 2010 solmittu Xerox Partner Print Services -jälleenmyyntisopimus on ensimmäinen laatuaan. Lisää sopimuksia tullaan solmimaan lähiaikoina.

– Office Innovations Finland on kokenut, ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani, joka tunnetaan palveluinnovaatioistaan. Nyt solmimamme Xerox Partner Print Services -sopimus syventää ja laajentaa erinomaisesti sujunutta yhteistyötämme, taustoittaa Xeroxin Business Development Manager Joachim Holmerg yhteistyötä.

Xerox Partner Print Services –konsepti tuo Office Innovations Finlandin käyttöön tarvittavat ohjelmistot ja palvelut, joiden avulla se voi tarjota asiakkailleen kehittämäänsä OIF Managed Print -tulostuksenhallintapalvelua. Palvelu pitää sisällään tulostusympäristön aktiivisen hallinnoinnin ja optimoinnin aina laitteista ja tarvikkeista asiakirjoihin liittyviin prosesseihin. Nämä palvelut ovat tähän asti olleet saatavilla vain globaaleille suuryrityksille.

Kumppaniksi etsittiin alan ykköstä

Kokonaisvaltaiset tulostuksenhallintapalvelut ovat tärkeä osa Office Innovations Finlandin strategiaa ja niiden tarjoamiseen haluttiin etsiä parhaat mahdolliset ammattilaiset ja työvälineet.

– Xerox on kiistaton ykkönen tulostuksenhallintapalvelujen tuottamisessa maailmanlaajuisesti. Tämän tietotaidon siirtäminen meidän käyttöömme auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja tehokkaammin, Office Innovations Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Michelsson kommentoi.

Xerox-yhteistyö tuo Office Innovations Finlandin asiakkaille mahdollisuuden tulostusympäristön kontrollointiin, mitattaviin kustannussäästöihin, tehokkaampiin toimintatapoihin sekä ympäristöystävällisempään toimistoon.

– Tulostusympäristön analysointi, optimointi, kehittäminen ja asiakirjaprossien tehostaminen ovat tärkeitä asioita kaiken kokoisille yrityksille, Michelsson muistuttaa.

Markkinointi-instituutille kustannustehokas kokonaisratkaisu

Office Innovations Finland on allekirjoittanut jo muutamia Xerox Partner Print Services-konseptiin pohjautuvia asiakassopimuksia ja tulevaisuudennäkymät ovat valoisat. Ensimmäisten asiakkuuksien joukossa oli koulutuspalveluita tarjoava Markkinointi-instituutti, jossa oltiin jo huomattu tulostusympäristön hallinnan ja kontrollin merkitys organisaation toiminnalle.

Tulostuslaitteiden määrä ja mallien kirjo aiheutti Markkinointi-instituutissa runsaasti ylläpitoon ja hallinnointiin liittyvää työtä, joten tulostamiskulttuuria haluttiin yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa. Myös tulostamisen kokonaiskustannusten nousuun oli kiinnitetty huomiota. Esillä olivat lisäksi luottamuksellisten asiakirjojen tietoturvaan liittyvät kysymykset.

– Markkinointi-instituutti halusi yhteistyökumppanin, joka pystyy ottamaan haltuun kokonaisuuden ja tarjoamaan koko tulostusympäristön palveluna kustannustehokkaasti. Tulostuslaitekannan ja tarvittavien investointien optimointi, ylläpidon ja laskutuksen selkeyttäminen sekä tietohallinnon työtaakan keventäminen olivat oleellisia tekijöitä ratkaisua tehtäessä. Toteutettu kokonaisvaltainen palveluratkaisu tarjoaa käyttäjäystävällisen ja tietoturvallisen tulostusympäristön sekä entistä ympäristöystävällisemmän toimiston, Jani Michelsson lopettaa.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: